Post by angeloti » Wed May 30, 2012 10:27 pm

Καλησπέρα και πάλι.
Προσπαθώ να αλλάξω το background και το γκρι χρώμα (του default temp) του eshop που φτιάχνω ..
μπήκα στον φάκελο www\eshop\catalog\view\theme\default\image
ανοιξα απο το photoshop το αρχείο background του άλλαξα χρώμα και στη συνέχεια το έσωσα πάλι σαν background.png
επίσης βρήκα και το γκρι χρώμα που υπάρχει στο μενου με τις κατηγορίες και έκανα το ίδιο.
Δυστυχώς για μένα αυτό δε δούλεψε. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να παίξω με τα χρώματα του template;

Newbie

Post by angeloti » Thu May 31, 2012 8:15 pm

Εντάξει.. βρήκα τρόπο να αλλάζω τα χρώματα τελικά πειράζοντας τον κώδικα απο το stylesheet.css αν και δεν ξέρω την τύφλα μου μπόρεσα με εναν ελληνικό τρόπο να βρω ποία σειρά αλλάζει τι..
Έχω όμως ενα θεματάκι ακόμη.. θελω κάτω απο το μενού που στην ουσία ειναι άσπρο να βάλω ενα δικό μου χρώμα. Φυσικά να μη ξεφεύγει απο τα πλαϊνά γιατι στο πίσω μέρος έχω άλλο background.
Για να διευκολύνω και να σας δώσω να καταλάβετε

http://imageshack.us/photo/my-images/14/eshopx.jpg/

Image

Newbie

Post by botonakis » Fri Jun 08, 2012 7:48 pm

Καλησπέρα,

ναι, ΟΛΑ τα χρώματα αλλάζουν από το stylesheet.css
Για να μπορέσεις να ξέρεις που να αλλάξεις τι, σου προτείνω να εγκαταστήσεις τον Google Chrome. Να μπεις στη σελίδα που θες και να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο σημείο που θες να αλλάξεις χρώμα και να πατήσεις το "Inspect Element".
Θα σου εμφανιστεί ένα μικρό παραθυράκι στο κάτω μέρος της οθόνης σου με τον κώδικα της σελίδας σου.
Θα δεις σε ποιο σημείο του stylesheet.css υπάρχει το χρώμα που έχεις και αυτό θα πας να αλλάξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να προσέχεις τι κάνεις, μπορεί να το χαλάσεις αντί να το φτιάξεις.

Επίσης, για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις τη σελίδα και τι ακριβώς θες να αλλάξεις. Με το να κρύβεις για τους δικούς σου λόγους τη σελίδα, δε μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Σε ευχαριστώ.

Κ.
:)

Active Member

Location - Athens, Greece