Am strans 700 directoare WEB romanesti si cateva mii straine in acest scop (cu ceva munca evident, cea mai multa fiind cea de a elimina dublurile si asta am facut-o deocamdata doar pentru directoarele RO)
Acum, intreb si eu, dupa ce am inscris site-ul in vreo 20 directoare insa ma opresc pt ca intai vreau sa ma mai informez de urmatoarele:
- si-a facut cineva directorWEB.domeniu.ro pe magazinul online? Si daca DA, au existat banuieli de impact negativ asupra clientilor? (ma gandesc cumva daca se "şifonează" imaginea ca urmare a existentei acestui director WEB)
- exista kit gratis de director WEB, care sa fie instalat cum este OpenCartul? Daca DA, care ar fi mai stabil (in functionare, dupa instalare pe subdomeniu) si relativ usor de instalat?
- ca sa fac rank 2 sau 3, cam in cate directoare ar trebui sa inscriu site-ul si cam cati vizitatori unici pe zi? intreb cu aproximatie... pt ca n-am nici cea mai mica idee.
Lista o sa o fac publica dupa ce introduc site-ul meu in toate directoarele, pt ca vad ca unele care sunt "gratis", in realitate vor cel putin link. Asa ca dupa ce o "testez" pe site-ul meu, voi elimina cele care nu sunt gratis si o voi urca pe undeva pe aici. Daca o vrea cineva netestata, o poate cere, sa nu fie sfios.