Post by smokelight » Tue Mar 27, 2012 12:50 pm

HELLO I HAVE FEW STORES ALL RUN ON MY VPS ACCOUNT (HOST GATOR)
ANY WAY START TODAY I GET THIS ERROR ON ALL MY SITE ON THE TOP OF THE PAGE! (ELIQUID-USA.COM / PIC-DR.COM...)

Warning: file_get_contents(http://user-agent-string.info/rpc/get_d ... =ini&ver=y) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/eliquidu/public_html/catalog/controller/common/UASparser.php on line 167Warning: file_get_contents(http://user-agent-string.info/rpc/get_d ... format=ini) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/eliquidu/public_html/catalog/controller/common/UASparser.php on line 177
PLEASE HELP (I DID NOT CHANG ANYTHING IN ON MY SITES IN THE LAST 2 WEEKS)

New member

Posts

Joined
Wed Nov 23, 2011 1:59 am

Post by inspirio » Tue Mar 27, 2012 3:04 pm

You have some problem with apache

Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 17, 2012 9:11 pm

Post by markman-b » Tue Mar 27, 2012 3:27 pm

I found exactly the same message today in my OC error logfle. That can't be coincidence....

PHP Warning: file_get_contents(http://user-agent-string.info/rpc/get_d ... =ini&ver=y) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/xxxx/public_html/catalog/controller/common/UASparser.php on line 167

PHP Warning: file_get_contents(http://user-agent-string.info/rpc/get_d ... format=ini) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/xxxx/public_html/catalog/controller/common/UASparser.php on line 177

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by grgr » Tue Mar 27, 2012 4:06 pm

not affecting me but if you google the 'http://user-agent-string.info/rpc/get_d ... =ini&ver=y' there is a whole bunch of opencart sites with this problem....

Guess it must be part of an extension perhaps and the fact that the http://user-agent-string.info/ website is down.
Last edited by grgr on Tue Mar 27, 2012 4:09 pm, edited 1 time in total.

Image Image Image Image Image Image Image Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 28, 2011 4:08 pm
Location - UK

Post by cycleuzb » Tue Mar 27, 2012 4:08 pm

Me also what is >???

I thee a log file in Appache i also restart Appache and upgrade Appache not Solved !!!!!

So please what is ???

Any idea ???

Its not my first time .....

Thank you.

P.S I try to install a clean opencart no problem no error .....

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 4:05 pm

Post by cycleuzb » Tue Mar 27, 2012 4:12 pm

grgr wrote:not affecting me but if you google the 'http://user-agent-string.info/rpc/get_d ... =ini&ver=y' there is a whole bunch of opencart sites with this problem....

Guess it must be part of an extension perhaps and the fact that the http://user-agent-string.info/ website is down.
Yes but when you install a clean opencart you dont have this UASparser.php file so i think its a someone module who use this file so now need try to fine it !!!

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 4:05 pm

Post by grgr » Tue Mar 27, 2012 4:13 pm

On the basis that it is refering to 'user-agent-string' I guess that it is a tracking type of extension. I suggest disabling it for the time being until that website is back up and running.

Image Image Image Image Image Image Image Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 28, 2011 4:08 pm
Location - UK

Post by cycleuzb » Tue Mar 27, 2012 4:15 pm

grgr wrote:On the basis that it is refering to 'user-agent-string' I guess that it is a tracking type of extension. I suggest disabling it for the time being until that website is back up and running.
how to disable it ???

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 4:05 pm

Post by markman-b » Tue Mar 27, 2012 4:21 pm

I would assume that his part of the error line: key=free&format=ini&ver=y) points in the direction of the extension, that is causing the error.

Visitor Tracker/ Google maps? reCAPTCHA?

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by cycleuzb » Tue Mar 27, 2012 4:25 pm

markman-b wrote:I would assume that his part of the error line: key=free&format=ini&ver=y) points in the direction of the extension, that is causing the error.

Visitor Tracker/ Google maps? reCAPTCHA?
Yes i find it also !!!!

But why its down i dont understand....

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 4:05 pm

Post by cycleuzb » Tue Mar 27, 2012 4:38 pm

Ok so i fint it to disable go to Server and disable ERROR

Bye bye

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 4:05 pm

Post by smokelight » Tue Mar 27, 2012 8:10 pm

So please any body how can I fix it ??

New member

Posts

Joined
Wed Nov 23, 2011 1:59 am

Post by markman-b » Tue Mar 27, 2012 8:50 pm

I just waited. I don't see the error message any more, so it was definitely caused by one of my extensions.

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by smokelight » Tue Mar 27, 2012 11:48 pm

i find the prob
it was the visitor tracker !
i just disposable it and now its all working good

New member

Posts

Joined
Wed Nov 23, 2011 1:59 am

Post by markman-b » Tue Mar 27, 2012 11:58 pm

Okay thanx. I'm using that extension too. Haven you ever seen this error message in your log (probably caused by Visitor Tracker):
Error: MySQL server has gone away<br />Error No: 2006<br />SELECT * FROM vtracker_excluded in /home/xxxx/public_html/system/database/mysql.php on line 49

If so, were you able to resolve it?

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by CanadaPleco » Wed Mar 28, 2012 9:22 am

Im having the same problem, but cannot find where the heck to disable visitor tracker :S


**** found.. just remove the xml file.

New member

Posts

Joined
Sat Aug 20, 2011 1:06 am

Post by Jez D » Wed Mar 28, 2012 4:20 pm

I had the same problem with v.1.5.1.3

I disabled the vtracker.xml and the error messages disappeared. The problem is definitely due to http://user-agent-string.info/ being down.

will have to keep checking back until it is back again - or alter the UASparser.php to check if site is available before running that part of the script.

Jez D
wd-webdesign.co.uk

Web Developer ( & Firefighter)
Web Development, Web Content Management, Mobile Web Design, Android Apps

www.webdesign-plus.co.uk


New member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 5:20 pm
Location - United Kingdom

Post by markman-b » Wed Mar 28, 2012 4:24 pm

Is this related to the Google map inside Vtracker?

OC version 1.5.4.1


Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 24, 2011 7:13 pm

Post by Jez D » Wed Mar 28, 2012 9:15 pm

I haven't had time to dig into the code, so I do not know. I need a way round it though, so, I will find a way round it when I have time - unless someone beats me to it :-)

Web Developer ( & Firefighter)
Web Development, Web Content Management, Mobile Web Design, Android Apps

www.webdesign-plus.co.uk


New member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 5:20 pm
Location - United Kingdom

Post by ncdad2four » Fri Mar 30, 2012 1:39 am

All:

The problem is the attempted download of the database file for detecting bots, operating systems, and OS for Visitor Tracker. The problem has been resolved with the latest version by removing the need to download the database from this site. I will be providing the updates for the database site. If you want the new version, please email me at develop@justimagine-crafts.com to get the latest version as I am no longer selling my extensions on the Opencart website. I think the "mysql has gone away" error is related to this as it appeared to be timing out due to the length of time it was taking for the attempted download. When emailing me, please include your version of Opencart and the name used when purchasing the extension from the Opencart website.

Bobby

New member

Posts

Joined
Sun Jul 10, 2011 8:23 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests