Post by prodavac » Mon Mar 05, 2012 7:56 am

evo šta mi treba pa ako ima zainteresovanih da se jave.
roba je u srbiji i šalje se odavde. poštarina je besplatna jer je uračunata u cenu.

1. kupci iz inostranstva (ex yu jezičko područje-znači za gastarbajtere u svetu-ne za strance)treba da u svoju korpu ubace proizvod i da otkucaju broj svoje kartice i plate na devizni račun u inostranstvu.

2. kupci koji imaju pay pall isto tako treba da kliknu i plate preko pay pala

kako sve to programirati u opencart
moji prijatelji napolju imaju devizni račun i pay pall i sve bi išlo na njih a ja bih slao robu odavde.

znači treba mi gotov opencart na srpskom sa plaćanjima a ja bih samo ubacivao nove proizvode.
nisam programer i ne razumem se previše u opencart pa mi dajte ponude ko može da to uradi brzo i efikasno.
hvala

Ponuda znači da mi kažete kolika je cena vašeg rada

Newbie

Post by Arlto » Tue Mar 06, 2012 6:46 am

Ja bas i nisam razumeo sta vama treba.

http://www.arlto.com Online prodavnica dodatne opreme za mobilne telefone

Newbie

Post by prodavac » Tue Mar 06, 2012 6:49 am

dodje kupac u moju prodavnicu ali ne kupac iz srbije nego iz inostranstva
stavi robu u korpu i hoće da plati

plaćanje je sa karticom ili direktno ili preko pay palla

isto kao i na ebay
dodjete izaberete i platitei ja pošaljem

eto to mi treba kao prodavnica i to isključivo za inostranstvo ali na srpskom jeziku.

Newbie

Post by mldnkslvc » Thu Mar 08, 2012 9:50 am

Opencart podržava plaćanje preko paypal-a.kao i plaćanje kreditnom karticom,uplatu na tekući račun u banci i milion drugih stvari... cenu ti niko ne može reći konkretno,bar ja ne mogu,jer ona zavisi prvenstveno od zahteva koje ima mušterija,količine posla koji treba da se uradi i naravno vremenskog roka za izradu.

New member

Post by trongroup » Thu Mar 08, 2012 4:56 pm

Kolega mldnkslvc je upravu, pre svega što više faktora utiče na instalaciju i prilagođenje OC tvojim potrebama.
Naime sve započinje od registracije domena za tvoj budući e-Shop pod OpenCart-om te se nadovezuje za zakupom
neophodnog hostin prostora i odabirom podrške hosting provajdera.Razumljivo je da i odabir hosting provajdera
je veoma bitan, kako po ceni tako i po kvalitetu usluga koji pruža.
Po okončanju ovih poslova započinje se instalacija i prilagođavanje OC tvojim potrebama, od odabira teme pa do
svih neophodnih ekstenzija, modula, setovanja itd.
Za bliže informacije oko registracije domena, hostinga i samih neophodnih poslova za tvoj e-Shop možeš me kontaktirati na e-Mail: trongroup@gmail.com

http://shop.trongroup.in OpenCart moduli, teme i rešenja - Ključ u ruke
Korisnička podrška za Vaša pitanja: http://www.tron.net.in/

New member

Post by mldnkslvc » Thu Mar 08, 2012 10:35 pm

U potpunosti se slažem sa kolegom... ima mnogo faktora koji utiču na cenu izrade... ja sam samo neke osnovne nabrojao... najbitnija stavka u celoj priči jeste hosting za e shop... treba osmisliti dizajn kompletne stranice,sprovesti to u delo,modifikovati opencart tako da odgovara vašim potrebama,a pod time mislim na specifične zahteve sa vaše strane jer sam opencart nije svemoguć i naravno treba se pozabaviti bezbednošću celokupne stranice. ukoliko ste zainteresovani za saradnju možete me kontaktirati e-mailom na mldnsklvc@gmail.com,pa ću vam izaći u susret koliko god je to moguće nakon što mi u detalje objasnite svoje zahteve vezane za e shop.

New member

Post by Arlto » Fri Mar 09, 2012 7:32 pm

1. Da li se sajt radi na Srpskom, ili nekom drugom jeziku.
2. Da li imate pripremljen materijal, tekstove.
3. Da li imate pripremljene slike, ili onaj ko bi vam radio prezentaciju treba da dolazi i slika proizvode?
4. Da li znate koje bi dodatne module koristili?
5. Da li bi stavljali odredjenu temu?
KAO DA STE PITALI: KOLIKO KOSTA AUTO. ( koji model ? nov-star ? sta od opreme ? karavan-limuzin ? )
Meni je pomogao trongroup, pa vam savetujem da se njemu obratite.
A prezentaciju moju mozete pogledati na www.arlto.com , pa prosudite.

http://www.arlto.com Online prodavnica dodatne opreme za mobilne telefone

Newbie