Post by alin2402 » Tue Feb 14, 2012 3:37 am

Buna seara,
Astazi este prima mea zi de opencart...Am si eu doua probleme:
1.in pagina de istoric comenzi apare acea eroare si acel text_reorder! care ar putea fi problema?
2.am setata livrare gratuita daca valoarea este mai mare de 200 lei.Cum pot seta ca atunci cand este accesibila livrarea gratuita sa imi dispara optiunea de taxa forfetara si sa reapara aceasta taxa daca clientul nu se incadreaza in conditiile pentru livrare gratuita.
Va multumesc
livrare.jpg

livrare.jpg (37.86 KiB) Viewed 2082 times

istoric.jpg

istoric.jpg (95.29 KiB) Viewed 2082 times

A doua problema am reusit sa o rezolv....
Ce ma mai intereseaza este cum modific scrisul din text_reorder in Reorder, text_return in Return, text_select in selecteaza, text_action in Optiuni

Newbie

Post by inactiveaccount9912 » Wed Feb 15, 2012 7:11 am

In catalog/model/shipping/flat.php

dupa:

Code: Select all

if (!$this->config->get('flat_geo_zone_id')) {
			$status = true;
		} elseif ($query->num_rows) {
			$status = true;
		} else {
			$status = false;
		}
adauga:

Code: Select all

if ($this->cart->getSubTotal() > 200) {
			$status = false;
		}
N-am testat dar sper sa mearga.

Expert Member

Post by bogdan_cr_ro » Thu Feb 16, 2012 5:34 pm

sunt erori de la traducere in varianta romaneasca
Acelea se datoreaza faptului ca persoana care le-a tradus, probabil din viteza, a sters care un rand de program pe aici pe colo...Eu l-am luat la "puricat" si am gasit lipsuri in mai multe parti. Cu toate astea, tot nu-i dau de cap la buba pe care o am eu (nu ma prind de ce nu trimite mailuri nicaieri,adica de o saptamana bat pasul pe loc :-\ ).
uite cum am facut eu:
am deschis pe rand, fisierul EN si corespondentul lui in RO si am verificat intai daca au acelasi nr de linii. Daca nu, am verificat ce rand lipseste in varianta RO si l-am introdus. Cu ocazia asta am schimbat portiunile din traducere care nu mi-au placut (ex: am pus "autentificare" in loc de "logare" sau "deconectare" in loc de "delogare" )

cu toate scaparile, eu ii multumesc celui care a tradus kitul in RO pentru mie mi-a folosit. Cu ajutorul lui am avut de unde sa incep ( si sper sa-l termin cat mai curand)

daca vrei sa modifici doar la taxe, deschizi
/public_html/admin/language/romana/localisation/tax_class.php
si
/public_html/admin/language/english/localisation/tax_class.php
si introduci in primul liniile care lipsesc.

succes la puricat
Bogdan

New member

Location - Craiova

Post by alin2402 » Thu Feb 16, 2012 7:43 pm

Care este sectiunea din catalog si admin care se ocupa de returnarea si recomandarea unui produs? va multumuesc mult

Newbie