(verziu mam 1.5.1.2, sablona zakladna)
1. DHP - ide o to ze chceme tovary ponukat aj mimo SR. v lokalizaciii som nastavil SR, vytvoril som danovu oblast SR, pre Taxable Goods som dal nasu 20% DPH. moja zakladna otazka je - ak bude zakaznik mimo Slovenska, som mu povinny k cene tovaru pripocitat aj DPH? a ak ano, tak ako? urobil som si demo zakaznika z nemecka a tomu sa nasa DPHcka nezobrazuje, pravdepodobne by sa zobrazovala, ak by som priradil Nemecko k danovej oblasti, ale to predsa nemozem robit pre kazdu krajinu zvlast a nenasiel som moznost ako pridat vsetky krajiny naraz. riesili ste to uz niekto?
2. options - moznosti. konkretny priklad: mam tovar - tricko, ktore je vo velkostiach L a XL a vo farbach zelena a modra. takze som si spravil v moznostiach 2 selecty - Velkosti a Farby. K tovaru som ich takto aj priradil aj s mnozstvami - zrovna je na sklade 1 tricko zelene vo velkosti L a 1 tricko modre vo velkosti XL(zadal som kontrolovanie skladu). cez objednavku mi vsak prejde aj 1 tricko zelene vo velkosti XL, ktore nemam na sklade, pretoze moznosti farby a velkost nie su skombinovane. je nejaky sposob definovania moznosti k tovarom vo viacerich urovniach? tzn. ze najskor zadefinujem mozne farby a potom ku kazdej farbe zvlast velkosti. (?)
3. ako deaktivujem Reward Points? tak nech to nezobrazuje, neviem to najst.
vopred vdaka za odpovede