Post by dan74mm » Wed Dec 21, 2011 10:33 pm

Am urmatoarea problema: folosesc OpenCart v1.5.1.2, siteul este creeat pe un domeniu propriu, respectiv siteul are adresa URL sub forma:

Code: Select all

siteul-meu.com
Am si un forum phpBB2 (cu MOD-Rewrite instalat pe el), creeat pe vechiul magazin online si care era accesat fara probleme la adresa URL:

siteul-meu.com/forum/
Acum, de cand am schimbat platforma si am trecut pe OpenCart, nu-mi mai afiseaza threadurile forumului, imi spune ca "Pagina nu a fost gasita". Pe vechiul site, aveam in / (in folderul root al siteului), fisierul .htaccess in care am pus asa:

#####################################################################################################

# You could need to un-comment the following line
# Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteBase /

#########################################################
# PHPBB SEO REWRITE RULES				#
#########################################################
# AUTHOR : DCZ http://www.phpbb-seo.com/
# STARTED : 01/2006
##################################################### 
# FORUMS PAGES 
########################
# FORUM INDEX (un-comment if used)
# RewriteRule ^forum/index\.html$ /forum/index.php [QSA,L,NC]
# FORUM PROTECTION RULE 
# RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]+/([^/]+\.html)$ /forum/index.php [R=301,L,NC] 
# CATEGORIES 
RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]*-c([0-9]+)\.html$ /forum/index.php?c=$1 [QSA,L,NC]
# PAGINATED FORUM
RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]*-f([0-9]+)-([0-9]+)\.html$ /forum/viewforum.php?f=$1&start=$2 [QSA,L,NC]
# FORUM 
RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]*-f([0-9]+)\.html$ /forum/viewforum.php?f=$1 [QSA,L,NC]
# PAGINATED TOPIC 
RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]*-t([0-9]+)-([0-9]+)\.html$ /forum/viewtopic.php?t=$1&start=$2 [QSA,L,NC] 
# TOPIC 
RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]*-t([0-9]+)\.html$ /forum/viewtopic.php?t=$1 [QSA,L,NC]
# POST 
RewriteRule ^forum/post([0-9]+)\.html$ /forum/viewtopic.php?p=$1 [QSA,L,NC]
#PROFILES 
RewriteRule ^forum/member([0-9]+)\.html$ /forum/profile.php?mode=viewprofile&u=$1 [QSA,L,NC] 
# END PHPBB PAGES 
#####################################################
Am facut aceeasi chestie ca pe siteul vechi, am pus in fisierul .htaccess din root, codul de mai sus. Nu pot accesa threadurile forumului ...

Ceva idei ? Multumesc.

New member

Post by nicudica » Thu Dec 22, 2011 5:52 am

Saluty!

Pe site.ul vechi avea activat .htacces-ul? de spuneai ca merge?

Iti recomand sa creezi un subdomeniu ex:

forum.nume-domeniu.ro

apoi vei pune in locatii separate cele doau app.uri ;)

Success.

Active Member

Location - Bucharest / Romania

Post by dan74mm » Thu Dec 22, 2011 9:46 am

Asta cu subdomeniul, o stiam ... Pana la urma asa am si facut, ca era simplu ... As fi vrut totusi sa pastrez vechea "formula", respectiv cu forumul pus pe sitetul-meu.com/forum/, nu pe subdomeniu separat ... Pt. ca asa era si pe siteul vechi ....

New member

Post by eperfume » Tue Jan 17, 2012 4:56 pm

salut!

ma poate cineva ajuta cu o idee la o problema asemanatoare?

folosesc v. 1.5.1.1, am modificat htacces.txt in .htacces pentru scurtarea URL-urilor din admin->sistem->setari->server->Utilizare URL-uri SEO : (Pentru a utiliza URK-uri SEO, este nevoie ca serverul sa aiba instalat modulul mod_rewrite si sa redenumesti fisierul htaccess.txt in .htaccess.) in DA.
Am in htaccess modul rewrite on, am verificat si la hosting daca serverul are asaceva (si are) si am mai pus si un addon de SEO url - http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC care nici el nu functioneaza in niciuna din cele 2 posibilitati. In plus, mai nou, am o eroare care se manifesta in pagini de genul: http://e-perfume.ro/information/informa ... mation_id=4 - Notice: Undefined index: HTTP_X_REQUESTED_WITH in /home/eperfume/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php on line 62, pe care daca "incerc" sa o sterg, dispare legatura dintre produsele care au producator comun.

Multumesc,

New member

Post by Viorel » Thu Jan 03, 2013 9:45 pm

Salut,
Am o problema cred de .htaccess si anume nu pot face Ia-ma in cos de pe pagina produsului.
Site-ul meu este rafaelplants.ro
Astept cu respect orice sugestie.
La multi ani!

Newbie