Post by madimar » Fri Aug 26, 2011 9:35 pm

Hi deadcow, thank you in advance for your work.
I'm testing 1.2 version on a 1.4.9.6 Opencart site, locally on wamp.
I think I did it everything is needed, but I can't see SEO url generated (Everything works, but with standard url and nothing written in category or product pages). Any clue?
Summarizing what I did:
1) install deadcow
2) rename .htaccess and adapting a bit for my subdomain, as below:

Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "\.(tpl|ini|log)">
Order deny,allow
Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
RewriteBase /subdomain/
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]


3) Enable SEO URL in OC admin

4) Press GENERATE in deadcow module settings (with success result)

After these steps I expect at least to see generated SEO urls in category or products data but they are still blank, and so I can't see them in the browser too.

If I manually insert a SEO URL in a category or product data, it works.

Any suggestion? Something wrong?

thanks again,

regards,

M

-----------------------------------------------------------------------
My last mods: Partita IVA e CF | Pro EU VAT Number | Sales Agents | Pricelist Pro
-----------------------------------------------------------------------


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 24, 2009 6:27 pm


Post by deadcow » Mon Aug 29, 2011 10:15 am

Hey madimar,

Your htaccess is OK, don't worry about it. Sounds really strange. I know you posted this 3 days ago, did you make any progress?

deadcow, open-source solutions


New member

Posts

Joined
Tue Mar 29, 2011 7:32 pm

Post by madimar » Mon Aug 29, 2011 10:45 pm

Hi deadcow,
thank you for your message. Actually I just solved... and it was my fault! Really trivial sorry... I just didn't press generate button on category but only on the other buttons!!!!!
Sorry for the inconvenience. Now it seems working fine!
thanks again for you useful work.

M

-----------------------------------------------------------------------
My last mods: Partita IVA e CF | Pro EU VAT Number | Sales Agents | Pricelist Pro
-----------------------------------------------------------------------


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 24, 2009 6:27 pm


Post by tvieira24 » Thu Sep 15, 2011 3:20 am

I'm having an issue where the categories aren't getting named correctly and a lot of my sub directories aren't getting switched over. I have a ton of categories & subcats (1800ish) if that matters.

I check in the back end and the correct Keywords are assigned to the categories & subcats but when you hover over a category it shows an incorrect url, for example if you hover over "Laptops" it'll show "keyboard-2" even though the SEO Keyword is correct and shows "laptops".

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 05, 2010 4:04 am

Post by john1r » Tue Sep 20, 2011 10:31 pm

Hi. Will this module work on 1.5.1?

Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 19, 2011 9:47 pm

Post by Clipper » Fri Sep 23, 2011 12:29 am

How would I add a ".html" at the end?

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 19, 2011 11:08 pm

Post by deadcow » Fri Sep 23, 2011 12:32 am

@john1r : yes it will

@Clipper : try adding .html in the input box

deadcow, open-source solutions


New member

Posts

Joined
Tue Mar 29, 2011 7:32 pm

Post by Clipper » Fri Sep 23, 2011 12:33 am

it ignores the dot

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 19, 2011 11:08 pm

Post by Clipper » Fri Sep 23, 2011 12:48 am

How can I stop it ignoring underscores too? Great mod btw!

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 19, 2011 11:08 pm

Post by Clipper » Sat Sep 24, 2011 11:36 am

Anyone?

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 19, 2011 11:08 pm

Post by deadcow » Sat Sep 24, 2011 6:12 pm

Yeah of course the dots are replaced, sorry. I guess if you need a fix right now you could check in the code, in the model there's the function that does all the renaming and you could append your ".html" right there. Sorry I can't be of any help right now, I'm not home and I don't have access to the source.

deadcow, open-source solutions


New member

Posts

Joined
Tue Mar 29, 2011 7:32 pm

Post by olegavp » Thu Oct 13, 2011 2:08 pm

Hi deadcow! Thanks for the module!
But i have some problems:
I see double of product pages.
In category product page is http://somedomain.com/category1/category2/mygift/
In recommend block at home page: http://somedomain.com/mygift1/, http://somedomain.com/mygift2/
In manufacturers http://somedomain.com/manufacturer/mygift1/, http://somedomain.com/manufacturer/mygift2/

How can i solve the problem? The most correct solution is absolute url`s of product pages in categories.
http://somedomain.com/category1/category2/mygift/

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 2:05 pm
Location - Russia, Nowosibirsk

Post by nuric » Mon Oct 24, 2011 4:53 pm

Where can I get robots.txt for oc 1496 after using Deadcow? What is it look like?
Thank for answers

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 03, 2011 3:01 am

Post by deadcow » Thu Oct 27, 2011 6:51 am

@olega : that's because a product can be in multiple categories... check the discussion in the module page.

If your concerns are about Google seeing different pages, don't worry, there is a canonical for that.

deadcow, open-source solutions


New member

Posts

Joined
Tue Mar 29, 2011 7:32 pm

Post by tvieira24 » Sun Oct 30, 2011 3:12 am

Not sure if you've noticed but this doesn't seem to work when you use an "&" symbol in the title.

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 05, 2010 4:04 am

Post by deadcow » Tue Nov 15, 2011 7:25 am

As I wrote in the module page, seems to work here (with a default OpenCart installation and the "Laptops & Notebooks" category. Do you have more informations ?

BTW the module is updated for those having buttons visibility problems.

deadcow, open-source solutions


New member

Posts

Joined
Tue Mar 29, 2011 7:32 pm

Post by anti91 » Wed Nov 30, 2011 9:27 am

when i generated for products name , i have error.

Error name:
Page Not Found you are looking for!

i have 5000 products.

New member

Posts

Joined
Tue Aug 30, 2011 8:27 am

Post by mrlips » Fri Dec 16, 2011 3:35 pm

i have arround 14k products when i try to run ur module on products or tags it allways stops and ends up with this message: Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mysite.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.


my ERROR LOGS GaVE ME THIS HINT:
More information about this error may be available in the server error log.
2011-12-16 7:50:10 - PHP Notice: Undefined variable: account in /www/htdocs/w00e8f16/shop/catalog/view/theme/elegant_purple/template/common/footer.tpl on line 32

New member

Posts

Joined
Sun Dec 19, 2010 3:51 pm

Post by madimar » Fri Dec 16, 2011 5:09 pm

Hi deadcow, one question on your great module. I'm in 1.4.9.6 and almost everything works fine.
My only concern is this one. If I add some new products or category, and I don't re-generate immediately the seo url, those categories and products are not accessible.
Is this normal? I would expect to have normal url for those ones up to the regeneration.
This is because I prefer not to regenerate each time I insert new products, but periodically.
Thanks in advance for your availability,
M


Sent from my Desire HD using Tapatalk

-----------------------------------------------------------------------
My last mods: Partita IVA e CF | Pro EU VAT Number | Sales Agents | Pricelist Pro
-----------------------------------------------------------------------


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 24, 2009 6:27 pm


Post by tobul » Fri Dec 30, 2011 1:50 am

HI
i installed the mod and its work but change the keywords from Hebew to weard English...
how can i change it to hebrew support if any?TNX

New member

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2011 9:22 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests