měl byt už před minimálně týdnem. no nic. čekáního bylo dost. dnes jsem se rozhodl že odejdu od opencart a prejdu na prestashop ... 6x vetsi ceska komunita a vsecky doplnky maji hotove. tady se bud o nich jen mluvi nebo to trva vecne.jakuba wrote:Zdravím,
nabídl by někdo XML Zboží.cz pro 1.5.0.5? Mám naoplátku modernizaci CSS administrace a zpřehlednění menu.
Je možné aby syntaxe
nefungovala na mysql 5.1.41-42? Protože jinak v tom nevidím žádnou chybu...
Code: Select all
LEFT JOIN " . DB_PREFIX . " (SELECT * FROM product_special WHERE (date_start = '0000-00-00' OR date_start <= NOW()) AND (date_end = '0000-00-00' OR date_end >= NOW())
Last edited by kudykam on Mon Jul 18, 2011 4:29 pm, edited 1 time in total.
OC 2.2.0.0
Základní verze feedu je k dispozici zde - http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=89&t=36128Rumlik wrote:měl byt už před minimálně týdnem. no nic. čekáního bylo dost. dnes jsem se rozhodl že odejdu od opencart a prejdu na prestashop ... 6x vetsi ceska komunita a vsecky doplnky maji hotove. tady se bud o nich jen mluvi nebo to trva vecne.jakuba wrote:Zdravím,
nabídl by někdo XML Zboží.cz pro 1.5.0.5? Mám naoplátku modernizaci CSS administrace a zpřehlednění menu.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Už mám možnost zařadit skutečný XML do Zboží, ale kvůli jednomu podmínky porušujícímu produktu nemůže dojít ke konečnému zařazení. Jde nějak odstranit jeden produkt z automaticky generovaného XML feedu? konkrétně to je produkt "čtyřkolka 250 ccm" - problémem je ten vysoký objem
[quote="Jamhal"]Poradi mi niekto ako pridat script na XML a aby ostali fungujuce SEO uhrl?
POdle mne tam ten původní poslední Rule řádek musí zůstat, takže asi? takhle:
. . .
RewriteRule export.xml export.php
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]
PS. jedinej export, kterej mi funguje je taky ten 7 stránky (zbozicz_feed) , s novějším to padá na oblíbenou .... 1064 syntax error Line 3 222...
Mam 1.4.9.5
POdle mne tam ten původní poslední Rule řádek musí zůstat, takže asi? takhle:
. . .
RewriteRule export.xml export.php
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]
PS. jedinej export, kterej mi funguje je taky ten 7 stránky (zbozicz_feed) , s novějším to padá na oblíbenou .... 1064 syntax error Line 3 222...

Mam 1.4.9.5
je to tu niekde aj uvedene, ale zopakujem:my-key wrote:Zdravim,
potreboval bych poradit, jakou upravu provest do php souboru zbozicz.php apod., ktery generuje xml feed pro zbozi.cz a heureka tak, abych tam dostal EAN kod, ktery budu uvadet napr. jako SKU. Co je potřeba upravit?
Diky, M.
if ($product['sku']) {
$shopitem .= "<EAN>".$product['sku']."</EAN>";
}
chcem sa opytat, kto uz eshop registroval pre Heureku a Najnakup, heureka si ziada zadat URL s feedom, ale taky najnakup ma robota ktory si URL dohlada sam, avsak mne stale najde URL ktora neexistuje, ako u vas prebiehala registracia? Kontroluje sa napriklad aj striktne dlzka "EAN" kodu ?
Ak sa niekomu chce mrknut na moje feedy, prosim skontrolujte mi ich ci su korektne.
HEUREKA: http://www.verodesign.sk/heureka.php
NAJNAKUP: http://www.verodesign.sk/najnakup.php
Ak sa niekomu chce mrknut na moje feedy, prosim skontrolujte mi ich ci su korektne.
HEUREKA: http://www.verodesign.sk/heureka.php
NAJNAKUP: http://www.verodesign.sk/najnakup.php
Tuhle chybu už jsem vyřešil, ale ve starém feedu už jsem ji neopravoval, v tom pro 1.5.x už je to ok.Radek102 wrote: PS. jedinej export, kterej mi funguje je taky ten 7 stránky (zbozicz_feed) , s novějším to padá na oblíbenou .... 1064 syntax error Line 3 222...![]()
Mam 1.4.9.5
Je třeba nahradit
LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "(SELECT * FROM product_special WHERE
LEFT JOIN (SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "product_special WHERE
Ahoj, prosim o radu, pokud nahraji na ftp do rootu export0.php nebo nainstaluji modul zbozi_base.
Zobrazi se mi nasledujici chyba, verze OC je aktualni 1.5.1.3.1.
Prosím o radu, kde by mohl být problém.
Děkuji
Export.php
Chyba parsování XML: Nesmysly za kořenovým prvkem dokumentu
Řádek 2, sloupec 1:
u zbozi_base
Chyba parsování XML: Dokument není dobře zformátován
Řádek 1, sloupec 901:
Zobrazi se mi nasledujici chyba, verze OC je aktualni 1.5.1.3.1.
Prosím o radu, kde by mohl být problém.
Děkuji
Export.php
Chyba parsování XML: Nesmysly za kořenovým prvkem dokumentu
Řádek 2, sloupec 1:
u zbozi_base
Chyba parsování XML: Dokument není dobře zformátován
Řádek 1, sloupec 901:
Co takhle poslat odkaz na web?
Ahoj, omlouvám se za možná hloupej dotaz, ale mám guláš v delivery_date resp v dostupnosti.
Potřeboval bych, aby feed pro zboží.cz zobrazoval data např. skladem, do 3 dnů, déle než týden ... Ten co používám a je funkční (zbozi_2010) tam píše dostupnost neznámá a datum dostupnosti je date_available.
Pořád prohlížím forum a nemůžu to najít / pochopit jak to funguje :-(
Moc díky za tip ...
Potřeboval bych, aby feed pro zboží.cz zobrazoval data např. skladem, do 3 dnů, déle než týden ... Ten co používám a je funkční (zbozi_2010) tam píše dostupnost neznámá a datum dostupnosti je date_available.
Pořád prohlížím forum a nemůžu to najít / pochopit jak to funguje :-(
Moc díky za tip ...
dostupnost resp. konverze dostupnosti je závislá na udaném množství na skladě a na stavech, které máš definovány ve své instalaci OpenCart. Proto skript obsahuje konverzní funkci product_delivery_date, která se o konverzi stará a kterou si musíš upravit v závislosti na své konfiguraci/instalaci.v-v wrote:Potřeboval bych, aby feed pro zboží.cz zobrazoval data např. skladem, do 3 dnů, déle než týden ... Ten co používám a je funkční (zbozi_2010) tam píše dostupnost neznámá a datum dostupnosti je date_available.
berushka .::: Hot Wheels Shop
Přesně tak! Odkomentovat funkci, upravit podle konfigurace a odkomentovat její volání, popř. změnit logiku volání (tuším, že se volá jen v případě, že je počet kusů na skladě roven 0).v-v wrote:díky, hádám že je to ta zakomentová funkce, takže stačí ji aktivovat a nastavit správně stavy skladu podle své instalace OC? (koukám teď na heurekacz_2010.php)...
berushka .::: Hot Wheels Shop
Zdravím, mohl bych poprosit o tu úpravu pro strom kategorií? Podařilo se mi rozchodit generování kategorií, ale nějak se mi to nezdá, m.j. pokud je produkt ve dvou kategoriích stejných úovní, zobrazuje se ta jedna jako podkategorie ...hawkey wrote:Já to mám vyřešený pro strom kategorií, i když produkt není přidán do všech úrovní, kdyžtak mi napište mail a já vám to pošlu.
Díky :-)