Post by kingsbathroom » Wed Nov 16, 2011 7:19 pm

Hello,

Our customer complaint about our service so we knew our contact us form is not working. I just check with system-setting -mail. Everything seems normal, because we do receive the emails regarding new orders and new customer registrations. Everyone has any ideas?

Thank you

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 19, 2011 8:56 pm

Post by jefrey1983 » Wed Nov 16, 2011 10:09 pm

did you try contacting yourself? you must not assume it is broken unless you tried it yourself

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 30, 2010 6:58 pm

Post by uksitebuilder » Thu Nov 17, 2011 12:20 am

It could be that your server prohibits mail being sent from an address that is not in your domain.

So you get notifications because they come from your email address

However, for contact form, the from address is set as the sender/customer and this may be being blocked.

Please (a) try sending yourself an email from a webservice email like gmail or hotmail to see if you receive it

Then (b) send yourself an email from your domain email address

If you get (a) but not (b), contact your host to see if they have some form of blocking in place.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by kingsbathroom » Fri Nov 18, 2011 7:08 pm

Hello,
we have tried ourselves quite a few times. Still not working, any further suggestions please.

Thank you

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 19, 2011 8:56 pm

Post by uksitebuilder » Fri Nov 18, 2011 7:13 pm

a link might help ?

Also what are your mail settings in the system mail tab ?

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 27 guests