Καλησπέρα σε όλους,
Πρόκειται να ξεκινήσω ένα eshop και Θα ήθελα την βοήθεια από όσους έχουν εμπειρία με εταιρεία φιλοξενίας, για opencart πιο συγκεκριμένα. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιες εταιρείες με τις οποίες έχετε συνεργαστεί και είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους !!
Eγω έχω στήσει 2 site με opencart που φιλοξενούνται στη www.stigmahost.com και λειτουργούν μια χαρά (μάλιστα επειδή έχουν στημένο τον server με fcgi και όχι suphp και έχουν βάλει και ngnix νομίζω πως πηγαίνει και πολύ γρήγορα.)
Γειά σας παδιά, έχω την http://www.hostmein.gr. Για όποιον θέλει να δοκιμάσει πως πάνε τα serverάκια που έχουμε με το OpenCart χρησιμοποιήστε το κουπόνι "HOSTMEOPEN" σε όποιο Shared Hosting πακέτο διαθέτουμε!
Η διάρκεια είναι ένας μήνας δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση για να συνεχίσετε.
Επίσης στο Cpanel μας, στη κατηγορία Software / Services πατήστε το εικονίδιο που λέει Softaculous για να εγκαταστήσετε αυτόματα το OpenCart χωρίς να ανεβάζετε αρχεία από ftp...
Enjoy!
Η διάρκεια είναι ένας μήνας δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση για να συνεχίσετε.
Επίσης στο Cpanel μας, στη κατηγορία Software / Services πατήστε το εικονίδιο που λέει Softaculous για να εγκαταστήσετε αυτόματα το OpenCart χωρίς να ανεβάζετε αρχεία από ftp...
Enjoy!