Dobrý den, všem,
prosím o radu. Nasazuji si vlastní design na OC 1.5.1.1. Narazil jsem na problém nemohu ve struktuře šablon najít tuto šablonu http://fredperry-polo.cz/bastu2/index.p ... ckout/cart.
Původně jsem si myslel, že jde o šablonu checkout/cart.tpl , ale není to ona. Na tento problém jsem narazil i u account/download.tpl
Nejsem bohužel programátor a zkoušel jsem hledat podrobnější schéma hierarchie šablon, bohužel bezvýsledně.
Pokud by mě mohl někdo nasměrovat předem uctivé díky.
catalog/view/theme/[vašetheme]/template/checkout/cart.tpl
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Dobrý večer,
předem díky za odpověď.
Bohužel jsem původně myslel, že je tato šablona, ale vylučovací metodou jsem došel na to, že dokud nemáte v košíku žádné zboží načítá se šablona catalog/view/theme/[vašetheme]/template/error/not_found.tpl.
Až poté co vložím nějaké zboží do košíku jedná se catalog/view/theme/[vašetheme]/template/checkout/cart.tpl.
Nic méně ještě jednou díky
předem díky za odpověď.
Bohužel jsem původně myslel, že je tato šablona, ale vylučovací metodou jsem došel na to, že dokud nemáte v košíku žádné zboží načítá se šablona catalog/view/theme/[vašetheme]/template/error/not_found.tpl.
Až poté co vložím nějaké zboží do košíku jedná se catalog/view/theme/[vašetheme]/template/checkout/cart.tpl.
Nic méně ještě jednou díky
Tak dneska jsem přesně na tohle narazil, když sem si chtěl přizpůsobit stavovou stránku 404 (not_found stránku - přidat google widget). Když je košík prázdný, vrací to při jeho prohlížení chybu že požadovaná stránka nebyla nalezena ... :-(
kdyby někdo znal řešení, byl bych vděčný ...
V.
kdyby někdo znal řešení, byl bych vděčný ...
V.