Když chodily a přestaly tak jste nejspíš do něčeho špatně zasáhl. Takhle bez dalších informací vám těžko někdo poradí.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Dobry den, tiez mam problem s mailami. Naistaloval som verziu 1.5.1 a neviem rozbehat maly, takze nechodia potvrdenia o objednavke ani zakaznikovi ani objednavky na mail prevadzkovatelovi. V nastaveniach obchodu maily vyzera ze je vsetko ok, ale nechodi to. Na druhom obchode kde som instaloval 1.4.9 verziu mi to bezi bez problemov. Neviete mi niekto prosim poradit kde moze byt problem? DAKUJEM.
Když se podíváte do záznamu chyb v administraci, není tam nějaká chyba? Jinak se to takhle na dálku vyřešit nedá, těch problémů můžou být spousty.
Zdravim, řešil jsm podobný problem. Vždy se jednalo o zákazníka s registračnim mailem,,centrum.cz,, Vždy se mi email objednávky vrátil jako nedoručený. Vyřešil to poskytovatel hostingu nějakou proti spamovou úpravou ...
V error logu mi to píše toto:
2011-10-20 14:36:05 - PHP Warning: fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/domeny/watchzone.cz/web/subdomeny/www/system/library/mail.php on line 159
2011-10-20 14:36:05 - PHP Warning: fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: unable to connect to :25 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/domeny/watchzone.cz/web/subdomeny/www/system/library/mail.php on line 159
2011-10-20 14:36:05 - PHP Warning: fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/domeny/watchzone.cz/web/subdomeny/www/system/library/mail.php on line 159
2011-10-20 14:36:05 - PHP Warning: fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: unable to connect to :25 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/domeny/watchzone.cz/web/subdomeny/www/system/library/mail.php on line 159
z toho hlášení bych usoudil, že se nelze připojit na port 25, kde standardně běží smtp server. takže bych si pohrál s nastavením pošty v administraci e-shopu - to ale záleží na konfiguraci poskytovatele webhostingu - osobně mi to fungovalo s implicitním nastavenímtommull wrote:V error logu mi to píše toto:Code: Select all

berushka .::: Hot Wheels Shop
Jestli vám to fungovalo a přestalo, tak jste bud něco pokazil (nevyřešíme bez přístupu na server) nebo se změnilo nastavení vašeho serveru (nevyřešíme). Jestli vám to nefungovalo vůbec, tak je problém asi na straně hostingu, jediné co se dá zkusit je změna nastavení ze SMTP na E-mail.