Post by Saxana » Sat Aug 06, 2011 5:20 am

Zdravím všechny

Poptávám úpravu, která by umožnila navolit rozšíření nastavení v administraci a to v přidělování práv.

Popis:
Mám dva editory a neustále se dohadují kdo co měnil, nebo kdo jim co smazal na přidělených multieshopech.
Najde se někdo kdo by dokázal vytvořit (naprogramovat) úpravu, která by umožnila každému editorovi navolit přístup pouze do přiděleného multieshopu?
Já vím jak, ale nejsem profík a trvalo by mi to neskutečně dlouho dát to celé do kupy. Navíc čas, který nad tím strávím dokáži využít jinak a tím nabízím finanční odměnu člověku který se živí programingem (bližší informace o částce, času dohodneme ještě před samotným začátkem, kde budu očekávat nabídku.).

Funkčně:
1. Editor se přihlásí a otevře se mu pouze nabídka možností upravovat v administraci právě pro přidělený multieshop a to s možností editovat pouze povolené moduly, které hlavní administrátor povolí editorovi již teď ve správě přidělování práv.
2. Editor uvidí v katalogu pouze zboží, které sám naeditoval.
3. Editor bude mít pouze možnost přiřadit zboží do svého přiděleného multieshopu.
4. Musí být zachován přístup pro hlavního administrátora

Pro podrobnější konzultaci mě kontaktujte mailem (mám ho povolený), zmínil jsem zde pro představu jednoduchou verzi. Nicméně ta rozsáhlejší se točí pouze v doladění celé funkčnosti a pouze kolem přidělování práv

Přeji příjemný den

New member