zdravím,
nainstaloval jsem OC ve verzi 1.5.0.5 a snažím se o upravit. Využil jsem stávajícího vzhledu a potřebuji do hlavního menu, tam kde se vkládají kategorie zboží, vložit pár obyčejných odkazů. Ve vlastním tématu jsem upravil soubor:
catalog/wiev/theme/my/template/common/header.tpl
Do kódu jsem jednoduše vložil odkaz tak aby se zachovalo stylovaní atd... Odkaz funguje bez problému, ale nedokáže zobrazit české znaky a místo háčků a čárek zobrazuje otazníky. zkoušel sem upravit charset v php.ini, natvrdo v souboru header.tpl upravit charset v hlavičce ale nic nepomáhá. Odkaz ja to vlastně vypadá je zde: http://vyrobarazitek.eu/.
za každou radu předem děkuji.
Myslím že záleží v jakém editoru jsi to upravoval - mám dojem že je potřeba zachovat char set UTF-8, některé editory ale implicitně používají např. Windows 1250 a tak i změněný text má Windows 1250 char set
Jest-li kecám tak mně omluvte, ale nedávno jsem na podobný problém narazil a stačilo změnit kódování na utf-8
Jest-li kecám tak mně omluvte, ale nedávno jsem na podobný problém narazil a stačilo změnit kódování na utf-8