Hello,
Here we will provide support for our payment gateway - ePay.bg
You can ask questions in English or in Bulgarian.
Best regards,
Tech Support Team
Extensa Web Development Ltd.
====================================
Здравейте,
Тук ще предоставим поддръжка за създаденият от нас модул за разплащания чрез системата на ePay.bg.
Можете да задавате въпросите си на английски или български език.
С уважение,
Отдел "Техническа поддръжка"
"Екстенза Уеб Дивелъпмънт" ООД
extensadev wrote:Hello,
Here we will provide support for our payment gateway - ePay.bg
You can ask questions in English or in Bulgarian.
Best regards,
Tech Support Team
Extensa Web Development Ltd.
====================================
Здравейте,
Тук ще предоставим поддръжка за създаденият от нас модул за разплащания чрез системата на ePay.bg.
Можете да задавате въпросите си на английски или български език.
С уважение,
Отдел "Техническа поддръжка"
"Екстенза Уеб Дивелъпмънт" ООД
За Български форум : http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=56&t=35076
Здравейте,
Имам закупен модула, но когато се активира и се използва като платежен модул и се извърши поръчка, то поръчката НЕ се записва в хронология на поръчки, нито в админ панела, все едно няма поръчка с изключение на това, че на клиента е платил поръчката ! Бихте ли ме насочили от къде може да е проблема ? Става дума за версия 1.4..9.1
Имам закупен модула, но когато се активира и се използва като платежен модул и се извърши поръчка, то поръчката НЕ се записва в хронология на поръчки, нито в админ панела, все едно няма поръчка с изключение на това, че на клиента е платил поръчката ! Бихте ли ме насочили от къде може да е проблема ? Става дума за версия 1.4..9.1
Здравейте,
За всички модули, който се продават чрез системата на OpenCart.com важи правилото, че купувате лиценз за 1 домейн (магазин). За всеки отделен магазин е нужно да закупите отделен лиценз, ако искате да сте коректен към разработчиците и също така да не нарушавате българските закони (по-конкретно ЗАПСП), според които може да бъдете подведен под наказателна отговорност.
Поздрави,
Екипът на Екстенза
За всички модули, който се продават чрез системата на OpenCart.com важи правилото, че купувате лиценз за 1 домейн (магазин). За всеки отделен магазин е нужно да закупите отделен лиценз, ако искате да сте коректен към разработчиците и също така да не нарушавате българските закони (по-конкретно ЗАПСП), според които може да бъдете подведен под наказателна отговорност.
Поздрави,
Екипът на Екстенза