Post by swampshop » Mon Jun 27, 2011 11:25 pm

tahle chyba...

Warning: require_once(): open_basedir restriction in effect. File(/home/swamp-shop.cz/swamp-shop.cz/system/startup.php) is not within the allowed path(s): (/hosting/www/swamp-shop.cz/:/hosting/public/:/tmp/:/hosting/session/swamp-shop.cz/:/usr/share/pear/) in /hosting/www/swamp-shop.cz/www/index.php on line 15 Warning: require_once(/home/swamp-shop.cz/swamp-shop.cz/system/startup.php): failed to open stream: Operation not permitted in /hosting/www/swamp-shop.cz/www/index.php on line 15 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/swamp-shop.cz/swamp-shop.cz/system/startup.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /hosting/www/swamp-shop.cz/www/index.php on line 15

umí někdo opravit? samozřejmě nezustanu nic dlužen....

New member

Post by hawkey » Tue Jun 28, 2011 5:45 am

Jak se tam píše, mše server s open_basedir restriction. Na tom se opencart pořádně rozběhnout nedá. Neříkal jsem, že se máš sehnat pořádný hosting a nenabízel jsem dokonce u mne na serveru? :))))

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by swampshop » Tue Jun 28, 2011 3:13 pm

teto server mi tu byl doporučen, jako výborný hosting, člověkem, co tam provozuje už 2 eshopy od opencartu.... tak jsem věřil, že je to dobrý....

New member

Post by swampshop » Tue Jun 28, 2011 5:34 pm

nakonec se podařilo shop znovu rozchodit.

New member