Post by Saxana » Mon Jun 27, 2011 10:49 pm

Zdravím všechny,

nějak se mi nedaří změnit design. Ve složce catalog\view\theme\ jsem si vytvořil složku "mujdesign" a zkopíroval jsem tam vše co je v default .

V administraci jsem v nastavení navolil šablonu z default na mujdesign > tímto jsem si myslel, že pokud budu provádět změny v stylesheet.css bude se měnit i vzhled no bohužel při kontrole opencart pořád vše čte z default složky.

Vyzkoušel jsem vymazat cache prohlížeče a cache opencartu. NIC

Prosím o radu ... nějak jsem to zde nenašel (možná to tu je, ale zkoušel jsem různá slova ve spojení s css a nic). No nicméně chci ušetřit čas dalším hledáním

Předem děkuji

Verze OC 1.5.0.5
Last edited by Saxana on Mon Jun 27, 2011 11:00 pm, edited 1 time in total.

New member

Post by berushka » Mon Jun 27, 2011 11:00 pm

Saxana wrote:nějak se mi nedaří změnit design. Ve složce catalog\view\theme\ jsem si vytvořil složku "mujdesign" a zkopíroval jsem tam vše co je v default .

V administraci jsem v nastavení navolil šablonu z default na mujdesign > tímto jsem si myslel, že pokud budu provádět změny v stylesheet.css bude se měnit i vzhled no bohužel při kontrole opencart pořád vše čte z default složky.
doufám, že se to oproti 1.4.x nezměnilo.
odkaz (header.tpl) na css soubor je správně? aby ti mujdesign neukazoval do původního default.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic

Post by Saxana » Mon Jun 27, 2011 11:03 pm

Vše se přepsalo kromě tadytoho odkazu

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css"/>

Takže jsi mě trošku nakopla prozkoumám tedy ještě head v šablonách.

Díky pokud na něco příjdu ještě zde písnu

New member

Post by Saxana » Mon Jun 27, 2011 11:11 pm

Hmm díky berushko, našli mojí rádcové :)

je to napevno v šabloně common/header.tpl

Dík

New member