Zdravím všechny,
nějak se mi nedaří změnit design. Ve složce catalog\view\theme\ jsem si vytvořil složku "mujdesign" a zkopíroval jsem tam vše co je v default .
V administraci jsem v nastavení navolil šablonu z default na mujdesign > tímto jsem si myslel, že pokud budu provádět změny v stylesheet.css bude se měnit i vzhled no bohužel při kontrole opencart pořád vše čte z default složky.
Vyzkoušel jsem vymazat cache prohlížeče a cache opencartu. NIC
Prosím o radu ... nějak jsem to zde nenašel (možná to tu je, ale zkoušel jsem různá slova ve spojení s css a nic). No nicméně chci ušetřit čas dalším hledáním
Předem děkuji
Verze OC 1.5.0.5
doufám, že se to oproti 1.4.x nezměnilo.Saxana wrote:nějak se mi nedaří změnit design. Ve složce catalog\view\theme\ jsem si vytvořil složku "mujdesign" a zkopíroval jsem tam vše co je v default .
V administraci jsem v nastavení navolil šablonu z default na mujdesign > tímto jsem si myslel, že pokud budu provádět změny v stylesheet.css bude se měnit i vzhled no bohužel při kontrole opencart pořád vše čte z default složky.
odkaz (header.tpl) na css soubor je správně? aby ti mujdesign neukazoval do původního default.
berushka .::: Hot Wheels Shop
Vše se přepsalo kromě tadytoho odkazu
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css"/>
Takže jsi mě trošku nakopla prozkoumám tedy ještě head v šablonách.
Díky pokud na něco příjdu ještě zde písnu
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css"/>
Takže jsi mě trošku nakopla prozkoumám tedy ještě head v šablonách.
Díky pokud na něco příjdu ještě zde písnu