Ahoj,
dnes jsem zjistil že cca od poloviny května 2011 (bez nějakých změn v systému) jsem nalezl v objednávkách pod filtrem statusu položku "Missing orders" kde jsem měl několik objednávek se statusem "none" a některé už byly i v systému jako vyřízené ale některá což je horší tam nebyla a tím pádem se nevyřídila. Děje se to jen od poloviny května, dříve více jak rok provozu vše ok.
Stalo se to někomu? Proč tomu tak je? Co s tím?
Děkuji moc.
Cass
Jsou to objednávky, které skončili před posledním krokem - potvrzení objednávky - třeba si to nakonec rozmysleli. Někteří zákazníci mohou používat e-shopy k porovnání celkových nákladů objednávky, naklikají si nákup ve více e-shopech a pak porovnávají konečnou cenu včetně nákladů na dopravu atd.. Objednávku pak učiní jen jednu...casshern wrote:dnes jsem zjistil že cca od poloviny května 2011 (bez nějakých změn v systému) jsem nalezl v objednávkách pod filtrem statusu položku "Missing orders" kde jsem měl několik objednávek se statusem "none" a některé už byly i v systému jako vyřízené ale některá což je horší tam nebyla a tím pádem se nevyřídila. Děje se to jen od poloviny května, dříve více jak rok provozu vše ok.
berushka .::: Hot Wheels Shop
No nemusí to být jen nedokončené, taky jsem řešil za poslední měsíc 4 objednávky, které ztratily status_order. Jediné na co jsem přišel je, že to je možná nějakou chybou při zpracování v novém MSIE. Jinak jsem zatím na nic nepřišel a klientovi jsem doporučil Chrome.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart