CID, VAT ID / ICO, DIC (vQmod) for OC 1.5.x
Autofill SEO field (vQmod) for OC 1.4.x-1.5.x
5ulo wrote:robim na update, no tamten mod pre 1.4.9.4 funguje aj na 1.4.9.5... bolo by fajn, keby si dal blizsie info k tomu, co ti to robi.. screenshoty, pripadne chyby z logu
Takze som to poriesil, ale este mam problem, v admine pri adrese nemam ICO DIC IC DPH ale kody:
entry_icdph atd... To iste je aj v mojom konte, ked si dam upravit adresu.
Este otazka, ako zobrazim ICO DIC ICDPH na fakture? Vdaka
Tie xml som vsetky prelozil, zmenil lang z czech na slovak, zmenil cesty k mojej sablone. Pri registracii sa ukazuje ICO DIC IC DPH OK.
entry_icdph mi pridje, ako keby si nemal slovnik natiahnuty, resp. vytvoreny.. ja som vytvaral len pre cz/en.. ale zase fallback funguje, takze by to mal natiahnut v anglictine.. no kazdopadne mrknem na to
5ulo wrote:ico dic icdph na fakture... vlez do admina > system > lokalizacia > krajina > 10. strana Slovak republic > a tu odstran vsetko, co je v okne "polozky adresy".. je to preddefinovane uz v mode
entry_icdph mi pridje, ako keby si nemal slovnik natiahnuty, resp. vytvoreny.. ja som vytvaral len pre cz/en.. ale zase fallback funguje, takze by to mal natiahnut v anglictine.. no kazdopadne mrknem na to
Vdaka, tie jazyky som vyriesil, este potrebujem to ICO DIC IC DPH dostat do faktury. Inak doteraz som pouzival prestashop a som udiveny ako je perfektne opencart porieseny.
upravene subory:
Code: Select all
ico_dic_icdph-admin-controller.xml
ico_dic_icdph-admin-view.xml
edit: este som tam nasiel jeden bug, ale ten teraz nestiham.. prcham prec.. tak budto vecer alebo zajtra
Attachments
opravny balik > ico,dic,icdph vo fakture
Prehral som ho, ale neukazuje mi ICO DIC vo fakture, je taka ista. Vymazal som aj pre istotu cache a nic. Asi to bude ten bug, co si pisal.5ulo wrote:pripajam opravny balicek - zobrazovanie ICO, DIC, IC DPH vo fakture pre tlac.
upravene subory:staci iba prepisatCode: Select all
ico_dic_icdph-admin-controller.xml ico_dic_icdph-admin-view.xml
edit: este som tam nasiel jeden bug, ale ten teraz nestiham.. prcham prec.. tak budto vecer alebo zajtra
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
hawkey wrote:Pokud se vám nezobrazuje na faktuře nebo v mailech, zkuste ten formát vyplnit v Lokalizace -> Stát, pole formát adresy. Pokud je vyplněn, tak má přednost před tím co je ve skriptu.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
kazdopadne v prilohe je ten zazrak.. mrknite na changelog, aby ste zbytocne nedospeli k chybam. A vsetko, co najdete mi, prosim, hlaste.. ale dufam, ze nenajdete nic

Attachments
ICO,DIC/ICDPH 1.0.3
1.5 je v plane hned ako sa mi uvolni cas.
Code: Select all
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=2185
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests