Zdravim privrzencov opencart mam taky problem dufam ze mi s nim niekto pomoze koli tomu ze sa mi nechce cely opencart robit nanovo. Problem je ze mi vobec neodosila potvrdzjuce maili zakaznikom a ani mi mail v kontakte mi nefunguje. Ale zozaciatku mi to islo tie potvrdzjuce maili a nico sa stalo. Moze mi niekto prosim vas pomoct.
Dakujem.
Dakujem.
No evidentně jste někde udělal chybu. Pomoci můžeme když pošlete přístupy. hawkey@netgate.cz
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Uz vime kde je problem v SMTP a v tom ze poskitovatel weboveho priestoru to blokuje.
Nevedel by mi niekto pomoct s tym ze by to odosilanie mailu islo cez E-MAIL a nie cez SMTP. Potreboval by som najst hlavne tu zlozku cez ktoru to funguje a nejako ju upravit alebo nanovo nakopirovat.
Dakujem.
Nevedel by mi niekto pomoct s tym ze by to odosilanie mailu islo cez E-MAIL a nie cez SMTP. Potreboval by som najst hlavne tu zlozku cez ktoru to funguje a nejako ju upravit alebo nanovo nakopirovat.
Dakujem.
A vy jste v ní dělal nějaké změny?
Samotné odesílání je v system/library/mail.php
Samotné odesílání je v system/library/mail.php
ja som nerobil ziadne zmeny v kode iba som nainstalovany opencart zalohoval lebo som tam nieco robil s grafikou a nieco sa pokazilo tak som to cele zmazal a znovan kopiroval a pritom sa asi nieco zle prepisalo. A uz som to skusal nakopirovat skopirovat len system/mail ale nejde to. Ak by ste mi uz nic nevedeli poradit tak aspon to ze ako zalohujem databazu aby som mohol nainstalovat opencart odznovu
Záloha je v menu systém.
Už jsem vám ale psal, že to není opencartem, na hostingu máte prostě blokované i odesílání přes volbu mail.
Už jsem vám ale psal, že to není opencartem, na hostingu máte prostě blokované i odesílání přes volbu mail.
Ano ja viem ved to riesim s poskytovatelmi hostingu ale zevraj nic neblokuju ale este to riesime. Ja som pisal koli tomu to to niekto neveim cz mail spravit. Lebo na zaciatku ked som nainstalovam opencart tak som mal nastaveny mail a islo to lenze pootm som tam nieco pokazilo tak som to chcel vyriesit cz SMTP.
Fakt nemáte
Nejspíš jste si ho přemazal tím CSV exportem.
Tak klikněte na system -> csv export a pak v url zaměňte csv za backup

Tak klikněte na system -> csv export a pak v url zaměňte csv za backup