Verzi 1.4.9.3 od kovinka neinstalujte, jak píšou ostatní, není funkční a smažu ji. Někdo, kdo zná základy PHP může moji verzi pro 1.4.9.1 upravit na aktuální opencart, je to jen otrocké kopírování změněných úseků do nové verze. Pokud se tady nikdo trochu ochotný nenajde, tak to někdy příští týden udělám, momentálně na to nemám čas.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Na 1.4.9.2 funguje můj modul, který najdete na předchozí straně v příspěvku z 13 Nov 2010 19:01
Ono to není těžké udělat, stačí pouze upravit soubory dle návodu na dřívější verze. Já jsem upgradoval na verzi 1.4.9.3 z verze 1.4.9 (myslím) a všechny změny jsem hold musel ručně přepsat. Doporučuji použít nějaký porovnávač souborů, který dokáže označit změny v různých verzích. Poté není těžké starší změny přenést na novější soubory, pouze je to pracné...
Já bych Vám upravené soubory klidně poslal, jenže v nich mám udělány další změny a úpravy. Pokud to někdo přenese na čisté 1.4.9.3 soubory, tak to bude fungovat všem.
Já bych Vám upravené soubory klidně poslal, jenže v nich mám udělány další změny a úpravy. Pokud to někdo přenese na čisté 1.4.9.3 soubory, tak to bude fungovat všem.
Správa webů | Zažeň nudu - hry, hlavolamy, kreativní tvorba
Souhlasím se Smurfem. Už jsem to jednou dělal, a není to složité, jen je to dost práce. Ale protože to nepotřebuji, tak se do toho znovu vrhat určitě nebuduSmurv wrote:Ono to není těžké udělat, stačí pouze upravit soubory dle návodu na dřívější verze. Já jsem upgradoval na verzi 1.4.9.3 z verze 1.4.9 (myslím) a všechny změny jsem hold musel ručně přepsat. Doporučuji použít nějaký porovnávač souborů, který dokáže označit změny v různých verzích. Poté není těžké starší změny přenést na novější soubory, pouze je to pracné...

A nevyhovoval by (po počeštění) modul NIF/VAT number?
berushka .::: Hot Wheels Shop
Tak už jsem na to přišel - nevšiml jsem si, že mám chybku v jednom souboru, kde se zapisuje do databáze. Mám tam totiž úpravu na číslování objednávek (nevynechávají se čísla objednávek po nedokončené objednávce zákazníka).miste83 wrote:Já jsem si to taky porovnal a přenesl všechny úpravy, které byly do dřívejších verzí. Ale v administraci se mi v objednávce IČ a DIČ prostě nezobrazují. Jinak všechno funguje v pohodě.
Vůbec nevím, čím by to mohlo být...
Takže je to opravdu jen dolnění jako do předhoczích verzí a zas tolik práce to není... ;-)
Robim teraz na stranke pre ceskeho klienta a som trosku v pomykove, ked mi zadavatel povedal, ze tam chce ICO, DIC, IC DPH.. tu sa stale omiela len ICO, DIC... skusal niekto uz IC DPH? Je to v CR pouzivane?
CID, VAT ID / ICO, DIC (vQmod) for OC 1.5.x
Autofill SEO field (vQmod) for OC 1.4.x-1.5.x
IC DPH na slovensku je DIČ v česku.
Takze, aj ked je v CR DIC to iste co u nas IC DPH, musel som pocuvat to, co klient chcel.. kedze chcel ICO, DIC, IC DPH policka, ma ich mat.. urobil som komplet nanovo vqmod pre posledny OC 1.4.9.4. Ine verzie som neskusal, takze nerucim za to.
V balicku je update.sql + rozdelene xml-ka (schvalne som ich nedal do jedneho kvoli prehladnosti)
Po kompletnom testovani to vyzera, ze to ide velmi dobre.. system bude bezat na CZ mutacii a chova sa to tak, ako ma. Jediny nedostatok ktory som postrehol a ktoremu neviem pochopit je, ze ked vyberiem v adresari z roletky Krajina SLOVENSKO, tak sa mi ico dic icdph vobec nezobrazuje (v adresari, v historii obj, v maili), no fyzicky to je v db, takisto aj cez admin pri editacii profilu alebo obj.
No.. ved skuste a dajte vediet. Rad opravim toto narychlo zbuchane cudo
V balicku je update.sql + rozdelene xml-ka (schvalne som ich nedal do jedneho kvoli prehladnosti)
Po kompletnom testovani to vyzera, ze to ide velmi dobre.. system bude bezat na CZ mutacii a chova sa to tak, ako ma. Jediny nedostatok ktory som postrehol a ktoremu neviem pochopit je, ze ked vyberiem v adresari z roletky Krajina SLOVENSKO, tak sa mi ico dic icdph vobec nezobrazuje (v adresari, v historii obj, v maili), no fyzicky to je v db, takisto aj cez admin pri editacii profilu alebo obj.
No.. ved skuste a dajte vediet. Rad opravim toto narychlo zbuchane cudo

Attachments
vQmod ICO, DIC, IC DPH
šlo by to rozchodit i na verzi 1.4.9.5? Zkusil sem to nainstalovat ale nikde nevidím žádnou změnu....
Aktualizace: Už sem na to přišel, je třeba změnit cestu ze standardního template na název používané template, pak to chodí.
Aktualizace: Už sem na to přišel, je třeba změnit cestu ze standardního template na název používané template, pak to chodí.
Last edited by kudykam on Mon May 23, 2011 7:13 pm, edited 1 time in total.
OC 2.2.0.0
Obávám se, že nevyhovoval, obsahuje pouze jednu kolonku, my potřebujeme dvě (IČ + DIČ)berushka wrote: A nevyhovoval by (po počeštění) modul NIF/VAT number?
Kdyby se nějaký podobný natrvrdlík jako já snažil zjistit, jak se instalují ty XML soubory, tak je na to šikovný virtualizační nástroj vQmod5ulo wrote:...V balicku je update.sql + rozdelene xml-ka (schvalne som ich nedal do jedneho kvoli prehladnosti)...