Post by Keert » Tue Feb 01, 2011 10:09 pm

Ahoj. Mám stejný problém. Doplněk správně nainstalován ale nejde se zaregistrovat :-[ Prosím Vás funguje Vám někomu ta registrace? Nebo to nikdo neřešíte? E-mail s registrací zákazníkovi příjde, ale účet není vytvořen. Díky za info.

New member

Post by hawkey » Tue Feb 01, 2011 11:18 pm

Verzi 1.4.9.3 od kovinka neinstalujte, jak píšou ostatní, není funkční a smažu ji. Někdo, kdo zná základy PHP může moji verzi pro 1.4.9.1 upravit na aktuální opencart, je to jen otrocké kopírování změněných úseků do nové verze. Pokud se tady nikdo trochu ochotný nenajde, tak to někdy příští týden udělám, momentálně na to nemám čas.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Keert » Wed Feb 02, 2011 12:53 am

Určitě kdyby bylo možné to nějak upravit pro 1.4.9.3 bylo by to fajn. Zatím ten modul odeberu, ať je e-shop funkční. Díííky moc.

New member

Post by kornovec » Wed Feb 02, 2011 7:48 pm

Zdarvím,

existuje v tuto chvíli plně funknčí rozšíření o IČO a DIČ do opencartu v registraci zákazníka?
Nějak se v těch všech návodech nevyznám :(

Používám v 1.4.9.2

Díky,
K.

New member

Post by hawkey » Wed Feb 02, 2011 9:02 pm

Na 1.4.9.2 funguje můj modul, který najdete na předchozí straně v příspěvku z 13 Nov 2010 19:01

Active Member

Post by mikwe » Tue Feb 22, 2011 12:00 am

je tento mód funkční na verzi 1.4.9.3? Umožňuje zadat IČ a DIČ i v případě objednávky bez registrace? Děkuji

Michal

Newbie

Post by minno » Fri Mar 11, 2011 1:42 am

nemate prosim niekto funkcnu upravu tohto modulu pre 1.4.9.3?

dik

Newbie

Post by miste83 » Thu Mar 24, 2011 9:52 pm

Vyřešil to už někdo, prosím???
Díky.

Newbie

Post by Smurv » Thu Mar 24, 2011 11:45 pm

Ono to není těžké udělat, stačí pouze upravit soubory dle návodu na dřívější verze. Já jsem upgradoval na verzi 1.4.9.3 z verze 1.4.9 (myslím) a všechny změny jsem hold musel ručně přepsat. Doporučuji použít nějaký porovnávač souborů, který dokáže označit změny v různých verzích. Poté není těžké starší změny přenést na novější soubory, pouze je to pracné...

Já bych Vám upravené soubory klidně poslal, jenže v nich mám udělány další změny a úpravy. Pokud to někdo přenese na čisté 1.4.9.3 soubory, tak to bude fungovat všem.

Správa webů | Zažeň nudu - hry, hlavolamy, kreativní tvorba

New member

Post by berushka » Fri Mar 25, 2011 12:37 am

Smurv wrote:Ono to není těžké udělat, stačí pouze upravit soubory dle návodu na dřívější verze. Já jsem upgradoval na verzi 1.4.9.3 z verze 1.4.9 (myslím) a všechny změny jsem hold musel ručně přepsat. Doporučuji použít nějaký porovnávač souborů, který dokáže označit změny v různých verzích. Poté není těžké starší změny přenést na novější soubory, pouze je to pracné...

Já bych Vám upravené soubory klidně poslal, jenže v nich mám udělány další změny a úpravy. Pokud to někdo přenese na čisté 1.4.9.3 soubory, tak to bude fungovat všem.
Souhlasím se Smurfem. Už jsem to jednou dělal, a není to složité, jen je to dost práce. Ale protože to nepotřebuji, tak se do toho znovu vrhat určitě nebudu :)
A nevyhovoval by (po počeštění) modul NIF/VAT number?

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic

Post by miste83 » Sat Mar 26, 2011 1:46 am

Já jsem si to taky porovnal a přenesl všechny úpravy, které byly do dřívejších verzí. Ale v administraci se mi v objednávce IČ a DIČ prostě nezobrazují. Jinak všechno funguje v pohodě.
Vůbec nevím, čím by to mohlo být...

Newbie

Post by miste83 » Sun Mar 27, 2011 3:51 am

miste83 wrote:Já jsem si to taky porovnal a přenesl všechny úpravy, které byly do dřívejších verzí. Ale v administraci se mi v objednávce IČ a DIČ prostě nezobrazují. Jinak všechno funguje v pohodě.
Vůbec nevím, čím by to mohlo být...
Tak už jsem na to přišel - nevšiml jsem si, že mám chybku v jednom souboru, kde se zapisuje do databáze. Mám tam totiž úpravu na číslování objednávek (nevynechávají se čísla objednávek po nedokončené objednávce zákazníka).
Takže je to opravdu jen dolnění jako do předhoczích verzí a zas tolik práce to není... ;-)

Newbie

Post by 5ulo » Sat Apr 09, 2011 4:29 am

Robim teraz na stranke pre ceskeho klienta a som trosku v pomykove, ked mi zadavatel povedal, ze tam chce ICO, DIC, IC DPH.. tu sa stale omiela len ICO, DIC... skusal niekto uz IC DPH? Je to v CR pouzivane?

CID, VAT ID / ICO, DIC (vQmod) for OC 1.5.x
Autofill SEO field (vQmod) for OC 1.4.x-1.5.x

New member

Location - Trnava, Slovakia, EU

Post by hawkey » Tue Apr 12, 2011 12:19 am

IC DPH na slovensku je DIČ v česku.

Active Member

Post by 5ulo » Sat Apr 16, 2011 7:51 am

Takze, aj ked je v CR DIC to iste co u nas IC DPH, musel som pocuvat to, co klient chcel.. kedze chcel ICO, DIC, IC DPH policka, ma ich mat.. urobil som komplet nanovo vqmod pre posledny OC 1.4.9.4. Ine verzie som neskusal, takze nerucim za to.
V balicku je update.sql + rozdelene xml-ka (schvalne som ich nedal do jedneho kvoli prehladnosti)
Po kompletnom testovani to vyzera, ze to ide velmi dobre.. system bude bezat na CZ mutacii a chova sa to tak, ako ma. Jediny nedostatok ktory som postrehol a ktoremu neviem pochopit je, ze ked vyberiem v adresari z roletky Krajina SLOVENSKO, tak sa mi ico dic icdph vobec nezobrazuje (v adresari, v historii obj, v maili), no fyzicky to je v db, takisto aj cez admin pri editacii profilu alebo obj.
No.. ved skuste a dajte vediet. Rad opravim toto narychlo zbuchane cudo :)

Attachments

vQmod ICO, DIC, IC DPH

New member

Post by kudykam » Tue May 17, 2011 9:46 pm

šlo by to rozchodit i na verzi 1.4.9.5? Zkusil sem to nainstalovat ale nikde nevidím žádnou změnu....

Aktualizace: Už sem na to přišel, je třeba změnit cestu ze standardního template na název používané template, pak to chodí.
Last edited by kudykam on Mon May 23, 2011 7:13 pm, edited 1 time in total.

OC 2.2.0.0

New member

Post by net-vor » Mon May 23, 2011 6:06 pm

berushka wrote: A nevyhovoval by (po počeštění) modul NIF/VAT number?
Obávám se, že nevyhovoval, obsahuje pouze jednu kolonku, my potřebujeme dvě (IČ + DIČ)

tvorba webových stránek | webdesign

Newbie

Post by net-vor » Mon May 23, 2011 6:18 pm

5ulo wrote:...V balicku je update.sql + rozdelene xml-ka (schvalne som ich nedal do jedneho kvoli prehladnosti)...
Kdyby se nějaký podobný natrvrdlík jako já snažil zjistit, jak se instalují ty XML soubory, tak je na to šikovný virtualizační nástroj vQmod

tvorba webových stránek | webdesign

Newbie

Post by 5ulo » Mon May 23, 2011 10:05 pm

New member

Post by addamz » Tue May 31, 2011 6:53 pm

Caute. Ma niekto funkcne ICO DIC ICDPH pre opencart 1.4.9.5? Kludne zaplatim. Skusal som to ICO DIC cez VQ a vobec mi to nefunguje, na druhej instalacii hej, ale ked dam detail objednavky, tak mi rozhadze uplne font a vsetko. Vdaka

Newbie