Dobrý den,
jsem nováčkem v oblasti e-shopu, nainstaloval jsem OC 1.4.9.3 na localhost, stáhnul češtinu zde z webu na tutéž verzi, podle návodu nainstaloval. Administrace je nyní komplet česky, ale zákaznické rozhraní (vlastní shop) zůstal kompletně anglicky. V nastavení je zadáno, že má být česky administrace i shop.
Jako výchozí měnu mám nastavené CZK, ale zobrazuje se mi čárky (,) jako oddělovač tisíců. V nastavení jsem toto nikde nenašel (v osCommerce to šlo).
Předem díky za rady
Toto se normálně nestává, tuto verzi jsem mnohokrát instaloval, někde jste musel udělat chybu. Nahrál jste všechny soubory i do catalog/language? Zvolil jste výchozí jazyk? Máte češtinu alespoň v rozbalovací nabídce na shopu? On si pamatuje poslední jazyk, takže vám nabídne angličtinu.
Čárka se dá změnit pouze přímo v souboru catalog/language/czech/czech.php
Čárka se dá změnit pouze přímo v souboru catalog/language/czech/czech.php
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Udělal jsem nějaký úpravy v češtině a také jsem přidal do možnosti bankovního převodu generování variabilního symbolu, kterej se odešle i mailem. Zároveň jsem udělal export databáze s nastavením češtiny včetně váhových jednotek, jednotek délky, českou měnou atd., takže stačí smazat tabulky původní instalace a importovat soubor oc_1.4.9.3_cz.sql, kterej všechno obsahuje. Ke stažení zde http://www.uloz.to/8182047/opencart-1-4-9-3-cz-zip
Návod na instalaci a popis úpravy bank_transfer pro generování variabilního symbolu je součástí archivu.
Kdyby něco nefungovalo, piště mi na mail.
Návod na instalaci a popis úpravy bank_transfer pro generování variabilního symbolu je součástí archivu.
Kdyby něco nefungovalo, piště mi na mail.