zdravim,
pouzivam modul od Qphoria Total discount, kt. umoznuje nastavit rozne hladiny zliav zavisle od hodnoty nakupu v kosiku a tuto zlavu aplikuje na sumu Total.
Problem je, ze ak ste platca dph tak vypocet celkovej sumy v kombinacii s tymto modulom je nepsravny. Ide o to, ze vysku zlavy modul vypocita zo subtotal, avsak tuto hodnotu odpocita z celkovej sumy, teda od Total, ktoru OC vypocita ako Subtotal + dane + ... a nasledne cez modul Total discount je odpocitana vyska zlavy, co ma za nasledok, ze DPH je vypocitana zo subtotal este pred odpocitanim zlavy.
subtotal: 100
zlava 10%: 10
dph 20%: 20
total: 110, ale spravne by mala byt suma total 108, kedze dph by mala byt vypocitana zo subtotal po odpocitani zlavy
mate s tym niekto skusenost, resp. napad ako upravit vypocet dane.
autorovi modulu som pisal, ale akosi sa nema k cinu s radou co je potrebne upravit.
dakujem za pomoc resp. radu
p.
Já s tím zkušenost nemám a přijde mi zvláštní, že by zrovna qphoria měl ve svém modulu chybu. To že nereaguje chápu, pokud vím tak maká na OC 1.4.9.4.
Vzhledem k tomu, že asi nikdo nebude ten modul kvůli vám objednávat, nezbyde vám než poslat přístup do vašeho adminu, abychom se na to mohli podívat.
Vzhledem k tomu, že asi nikdo nebude ten modul kvůli vám objednávat, nezbyde vám než poslat přístup do vašeho adminu, abychom se na to mohli podívat.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart