Smažte to celé a začněte znova, to už je snad osmý dotaz co vám všechno nefunguje. Není zrovna fér chtít po ostatních ať vám zadarmo dají dohromady celý shop, který jste si rozbil neuváženými zásahy.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Všechny modifikace, které jsem provedl jsou v pořádku. Ale asi jsem objevil bug, pokud to není tak myšleno.hawkey wrote:Smažte to celé a začněte znova, to už je snad osmý dotaz co vám všechno nefunguje. Není zrovna fér chtít po ostatních ať vám zadarmo dají dohromady celý shop, který jste si rozbil neuváženými zásahy.
Když odinstaluji modul mezisoučet, tak se cena hodí na 0,- Kč i když je v košíku zboží.
Tak otázka na někoho kdo má s opencart více zkušeností zní, zda je to bug a nebo očekávaná funkcionalita.
Díky.
A díky všem kdo reagovali na moje předchozí příspěvky a poradili mi tak.
Zastávam sa Hawkey-ho názoru.
- rozhodne sa nejedná o bug, pri správnej editácii kódu
- tiež nie je na škodu poslať link, kde by sme si mohli pozrieť kód
Ak očakávaš jednoduchú odpoveď na tvoju otázku tak s doposiaľ poskytnutými informáciami Ti naozaj pomôže začať s prácou odznova alebo od nejaké "save pointu" keď si editoval kód
Taktiež sa môžem mýliť
, takže skús svoj "bug" umiestniť do Bug Trackeru, možnože sa dočkáš odbornejšej odpovede
- rozhodne sa nejedná o bug, pri správnej editácii kódu

Ak očakávaš jednoduchú odpoveď na tvoju otázku tak s doposiaľ poskytnutými informáciami Ti naozaj pomôže začať s prácou odznova alebo od nejaké "save pointu" keď si editoval kód
Taktiež sa môžem mýliť

Už mám všechno funkční jen mě napadlo oddělat mezisoučet a udělalo mi to tohle. Zkusím ještě na svých stránkách nahrát čistou instalaci a udělat to samé, abych věděl. POkud se to bude chovat stejně, tak to nahlásím tam kam říkáš.Matvej wrote:Zastávam sa Hawkey-ho názoru.
- rozhodne sa nejedná o bug, pri správnej editácii kódu![]()
Taktiež sa môžem mýliť, takže skús svoj "bug" umiestniť do Bug Trackeru, možnože sa dočkáš odbornejšej odpovede
Díky za názor.
Jsem zapoměl, že už mám u sebe instalaci hotovou, tak to bylo rychlý.
Zde je čistá instalace 1.4.9.1 beze změn kódu.
Tak jsem nasimuloval stejnou situaci a chová se to tak jak reportuji.
Když je zaplý mezisoučet, tak je to v pohodě, když mezisoučet vypnu, je cena v košíku 0,-
Teď je tento modul vyplý. Je to na stránkách: http://shop.michaljuranek.cz/

Mám to tedy zkusit nareportovat jako bug?
Zde je čistá instalace 1.4.9.1 beze změn kódu.
Tak jsem nasimuloval stejnou situaci a chová se to tak jak reportuji.
Když je zaplý mezisoučet, tak je to v pohodě, když mezisoučet vypnu, je cena v košíku 0,-
Teď je tento modul vyplý. Je to na stránkách: http://shop.michaljuranek.cz/

Mám to tedy zkusit nareportovat jako bug?
Minútku strpenia, skúsim na default nainštalovať Český jazyk, následne otestujem a editujem tento príspevok 
//edit:
Stále som presvedčený, že sa nejedná o bug OC ale ide o chybu keď si editoval kód.
Nahraj si na server pôvodný súbor product.php a product.tpl z verzie 1.4.9.1 pretože mám taký tichý dojem, že zmenu meny si robil trošku iným spôsobom ako je bežné.
Je tam chybička typu 100,00,- Kč, ktorá môže robiť šarapatu
ono čiarka a pomlčka sa používa namiesto dvoch núl za desatinou čiarkou
Skontroluj si to ešte raz, prípadne nahraj tie 2 súbory pre kontrolu

//edit:
Stále som presvedčený, že sa nejedná o bug OC ale ide o chybu keď si editoval kód.
Nahraj si na server pôvodný súbor product.php a product.tpl z verzie 1.4.9.1 pretože mám taký tichý dojem, že zmenu meny si robil trošku iným spôsobom ako je bežné.

Jak jsem psal ty obrázky jsou z needitované verze. Tam je čistá instalace.Matvej wrote:Minútku strpenia, skúsim na default nainštalovať Český jazyk, následne otestujem a editujem tento príspevok
//edit:
Cena nula je i když jsem dal dražší zboží než tu 100,-
Změnu měny jsem dělal podle návodu jak jsem stáhnul z extensions.
Mohl by to ještě nekdo otestovat? Vypnout mezisoučet a zda bude mít i přes zboží v košíku cenu celkem 0,-?
Vy si z nás normálně děláte srandu, můžete mi vysvětlit proč vypínáte modul součtu a stěžujete si, že vám nefunguje součet?
To je jako když jen tak na zkoušku z auta odděláte kola z Oktávky a pak jdete dělat kravál do Škodovky, že to dělají špatně, když to bez kol nejede.
Ještě jedna podobná provokace a budete mít zablokované přispívání na forum.
To je jako když jen tak na zkoušku z auta odděláte kola z Oktávky a pak jdete dělat kravál do Škodovky, že to dělají špatně, když to bez kol nejede.
Ještě jedna podobná provokace a budete mít zablokované přispívání na forum.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Kdyby jste to místo toho bědování otestovali.
Stalo se mi to samé, tak jsem bádal příčinu. Na čisté instalaci jsem total odinstaloval, otestoval košík a posléze zase instaloval. Výsledek? BUG, je tam 0.- stále. Když to přejdu a jdu vyplnit komplet objednávku tak to v závěru hodí také nesmyslnou cenu.
Tohle není normální, pokud je tam možnost odinstalovat / nainstalovat musí to fungovat, né tady prskat že se to nedělá. Hledám řešení. Našel jsem už více příspěvků s touto problematikou.
Stalo se mi to samé, tak jsem bádal příčinu. Na čisté instalaci jsem total odinstaloval, otestoval košík a posléze zase instaloval. Výsledek? BUG, je tam 0.- stále. Když to přejdu a jdu vyplnit komplet objednávku tak to v závěru hodí také nesmyslnou cenu.
Tohle není normální, pokud je tam možnost odinstalovat / nainstalovat musí to fungovat, né tady prskat že se to nedělá. Hledám řešení. Našel jsem už více příspěvků s touto problematikou.