Nevím jestli existuje ... .
Nicméně, pro VS použij ID objednávky nebo ID zákazníka.
Jinak - Duplikace modulu dopravy - Paušální sazba
Nicméně, pro VS použij ID objednávky nebo ID zákazníka.
Jinak - Duplikace modulu dopravy - Paušální sazba
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Tohle by mě také zajímalo. Chtěl bych aby po odeslání objednávky přišel zákazníkovi e-mail, ve které bude ID objednávky (variabilní symbol), takže nějak to zařadit do e-mailu? Něco ve smyslu...pokud jste zvolili platbu převodem, proveďte Vaši platbu podel následujícího bankovního spojení:...
Číslo objednávky se vyvolá tímto příkazem:
Já jsem si to vložil jako variabilní symbol do e-mailu, který se odesílá jako potvrzení objednávky.
Tak snad to pomůže.
KEERT
Code: Select all
<?php echo $order_id; ?>
Tak snad to pomůže.

KEERT
Sice jsem tu nový a s OpenCart se teprve seznamuji, ale bojím se, že nic takového to neumí. Celková cena se vypočítává podle ceny vybrané dopravy, při placení ale už žádné další příplatky zkonfigurovat nelze. Vyrovnal jsem se s tím vlastním modulem Česká pošta, kde se dobírka nabízí jen jako další z možností dopravy:onesoft wrote:Pokud dotyčný zvolí bankovní převod... chci mu dát variabilní symbol pro platbu
Pokud zvolí dobírku, chci mu naúčtovat příplatek....
- osobní odběr - 0,- Kč
- doporučený balíček - 49,- Kč
- doporučený balíček + dobírka - 83,- Kč
- bankovní převod - 0,- Kč
- paypal - 4,- Kč
- supercach - 10,- Kč
- dobírka - 34,- Kč
berushka .::: Hot Wheels Shop
Do ktereho membra a presne kam jsi si to vlozil?Keert wrote:Číslo objednávky se vyvolá tímto příkazem:Já jsem si to vložil jako variabilní symbol do e-mailu, který se odesílá jako potvrzení objednávky.Code: Select all
<?php echo $order_id; ?>
Tak snad to pomůže.![]()
KEERT