Post by berushka » Thu Jan 06, 2011 5:34 am

Upgradoval jsem (konečně!) z 1.4.0 na 1.4.9.3 a vypadá to, že vše funguje - nový zákazník prošel registrací, a nový i starý zákazník protlačili objednávku i skrz modul Česká pošta. Překvapuje mne ale v administraci v přehledu, že:

Code: Select all

Počet zákazníků:	94
Počet zákazníků čekajících na schválení:	93
tzn. že všichni zákazníci registrovaní před upgradem nejsou schváleni. Vypadá to, že to ničemu nevadí, protože schvalování nových zákazníků mám v administraci vypnuto, ale chtěj bych mít jistotu. Mám všem nastavit na schváleno, nebo je to úplně jedno?

PS: Správně by pak asi bylo, aby to udělal upgrade a aby nástěnka řádek s počtem neschválených zákazníků zobrazovala jen v případě, že je v administraci schvalování povoleno.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic

Post by berushka » Fri Jan 07, 2011 5:34 am

berushka wrote:Vypadá to, že to ničemu nevadí, protože schvalování nových zákazníků mám v administraci vypnuto, ale chtěj bych mít jistotu. Mám všem nastavit na schváleno, nebo je to úplně jedno?
Tak z funkčního hlediska je to úplně jedno. Hezky to sice nevypadá (že zákazníci vzniklí před upgradem vypadají jinak než zákazníci vzniklí poté) ale na funkci to nemá vliv.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic