Post by zabacik » Mon Nov 22, 2010 9:36 pm

Poky66 wrote:Pánové taky bych potřeboval XML pro zbozi.cz. Stáhnul jsem any_feed za $10, ale to generuje jinej kód.
Tady jsem si přečetl jak na to a stáhnul si aktuální kód, ale nepochopil jsem kam to mám umístit. Root je co? Index.php ve složce sales?
Omlouvám se za stupidní otázku, ale nejsem v tom tak kovanej. Díky moc!
Ahoj, root je to kde maš index.php

Newbie

Post by hawkey » Tue Nov 23, 2010 5:45 am

zabacik wrote:Ahoj kolegové,
řešili jste zobrazování akčních cen ve feedu? Když mam nastavenou nějákou akci, tak mi to bere do zboží i heureky tu původní a né akční cenu.

Díky za reakce
Ano, není to složité. Co ti není jasné?

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Dana » Wed Dec 08, 2010 10:27 pm

Nevíte, proč se mi na zboží.cz nezobrazují obrázky z obchodu? A celkově moc obchod není vidět, spraví se to časem? (feed byl nahrán 31.10.2010)

New member

Post by hawkey » Wed Dec 08, 2010 11:54 pm

Když nejdou obrázky, tak je tam patrně posíláte špatně, to by mělo být zjistitelné v administraci na zbozi.cz. A proč nejste vidět, to už je jiná otázka a sem to moc nepatří, každopádně když už se ptáte, tak aspoň pošlete adresu, takhle vám nikdo poradit nemůže.

Active Member

Post by Dana » Fri Dec 10, 2010 2:38 am

Nejedná se o můj vlastní obchod, ale starám se o tyto věci klientce. Obchod je zde, URL feedu pak zde.

New member

Post by dinan » Mon Dec 27, 2010 12:33 am

Ahoj,

už je tomu 5 hodin čistého času co se pokouším o feed pro heureka.cz a nejsem schopen na to přijít. Byl by někdo tak hodný a poslal mi to na email případně někam uploadnul nebo do pm. vaclav.hocek@hotmail.com Jedná se mi o to, že jsem tu stáhl snad všechny možné feedy, ale v jednom mi to nezobrazuje cenu, v druhém neni deliverytime, v třetím mi to categorytext duplikuje. Už fakt nevím. Mám OC 1.4.9 a v feedu potřebuji deliverytime 1 (klidně natvrdo) a pak categorytext oddělovač >

Obchod se nachází zde http://darky.zabza.cz Je to můj první výtvor (není dokončen) na OC. Jinak mám svůj hlavní obchod na prestě http://www.raj-sexu.cz

Nejsem prostě v OC kován, ale dle mého osobního mínění má oproti prestě o krok napřed.

Díky moc za pomoc, kdyžtak jsem na ICQ 305915537

Jinak feed který mi neukazuje cenu a duplikuje kategorie je zde http://darky.zabza.cz/zbozicz_feed.php

Newbie

Post by Pnaky » Sun Jan 02, 2011 9:25 pm

Já používám pro své klienty následující feedy:

http://www.narameno.cz/zbozi.php
http://www.narameno.cz/heu.php

Upraveny jsou oddělovače, delivery date dle požadavku klienta, zobrazení SKU pouze v případě, že je vložen atd.

Newbie

Post by Smurv » Mon Jan 03, 2011 2:26 am

Mám dotaz: Jak řešíte v exportu pro Zboží varianty? Jde mi hlavně o export názvu výrobku. Momentálně exportuji název výrobku do <PRODUCT>. Pokud ale chci využít vyrianty, musím využít <PRODUCTNAME> a <PRODUCTNAMEEXT>. Jak to řešíte na svých e-shopech? Samozřejmě je zde možnost udělat další pole v databázi, ale zdá se mi to zbytečně složité.

Díky

Správa webů | Zažeň nudu - hry, hlavolamy, kreativní tvorba

New member

Post by hawkey » Mon Jan 03, 2011 6:57 am

Já myslím že není třeba řešit další pole. PRODUCT vynecháš, základní název dáš do PRODUCTNAME a název varianty do PRODUCTNAMEEXT.

Active Member

Post by Smurv » Wed Jan 05, 2011 4:31 pm

Jasně, rozumím. Mě šlo spíš o to, že ve specifikaci si žádali čistý název bez přívlastků, což si myslím asi nejde u všech produktů zaručit. Mimo jiné, využíváte nějak v exportu "model" ?

Správa webů | Zažeň nudu - hry, hlavolamy, kreativní tvorba

New member

Post by hawkey » Wed Jan 05, 2011 7:23 pm

Ano, to oni žádají, ale nebral bych to jako nějaké dogma, postupoval jsem vždy touto cestou

Productname>Nokia 1234 Classic
Productnameext>Blue

a nebyl s tím problém. Ten výsledný název se z nich složí, takže je jen dobré neposílat v Productnameext znovu ten základní název

Model v exportu nevyužívám.

Active Member

Post by cybero » Sun Jan 16, 2011 3:44 am

Dobry den, mam aktualni verzi 1.4.9.3 a zajima mne moznost xml exportu pro zbozi.cz, prosim Vas o radu..

Moc dekuji, uz jsem dost zoufaly:-((

Newbie

Post by hawkey » Sun Jan 16, 2011 3:57 am

Však tady to ke stažení je ve foru. Pokud to nemůžete najít, napište mi PM s vaší email adresu.

Active Member

Post by marty » Sun Jan 16, 2011 11:27 pm

hawkey wrote:Však tady to ke stažení je ve foru. Pokud to nemůžete najít, napište mi PM s vaší email adresu.
Ahoj. Posledni verze feedu je pro 1.4.9, budes tak hodny a das sem nejaky odkaz na stazeni nejakeho uploadu pro 1.4.9.3, resp. staci i iformace o tom, ktera z verzi feedu tady na foru je kompatibilni s 1.4.9.3.

Diky

New member

Post by berushka » Mon Jan 17, 2011 12:27 am

marty wrote:Ahoj. Posledni verze feedu je pro 1.4.9, budes tak hodny a das sem nejaky odkaz na stazeni nejakeho uploadu pro 1.4.9.3, resp. staci i iformace o tom, ktera z verzi feedu tady na foru je kompatibilni s 1.4.9.3.Diky
Doporučuji přesně opačný postup - stáhnout a vyzkoušet a až pak se sem případně obrátit. Vzhledem k tomu, že se nejedná o OpenCart modul, ale o script přímo sahající do databáze tu spíše než s kompatibilitou bude problém s odlišnými požadavky každého eshopu.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic

Post by cybero » Mon Jan 17, 2011 5:03 am

Ahoj ,

jak jsem jiz psal... mam verzi opencart 1.4.9.1 a potreboval bych import na zbozi.cz... bohuzel se v tom vubec neorientuju a potrebuji pomoct... uvitam kazdy napad

Diky moc ...Ivan

ivan.coufal@gmail.com

Newbie

Post by hawkey » Mon Jan 17, 2011 9:22 am

marty wrote:
Ahoj. Posledni verze feedu je pro 1.4.9, budes tak hodny a das sem nejaky odkaz na stazeni nejakeho uploadu pro 1.4.9.3, resp. staci i iformace o tom, ktera z verzi feedu tady na foru je kompatibilni s 1.4.9.3.

Diky
1.4.9. by měla být kompatibilní.

Active Member

Post by marty » Mon Jan 17, 2011 3:03 pm

to hawkey a berushka: ok, rozumim. Vyzkousim a pripadne nedostatky budu hlasit.

Zatim zdar borci.

New member

Post by hawkey » Mon Jan 17, 2011 4:32 pm

Tady je export, který jsem posílal několika lidem a měl by fungovat.

Attachments

Export pro Heureku a zbozi.cz

Active Member

Post by cybero » Wed Jan 19, 2011 1:09 am

hawkey wrote:Tady je export, který jsem posílal několika lidem a měl by fungovat.

Tak bohuzel ze zbozi i z heureky mi poslali, ze je to chybny feed:-((( takze prd velebnosti...
Nejaka chybka se vloudila..

Ale po dalsi konzultaci je chyba spise u me v obchode a spatne napsanych SEO url v admnistraci
Last edited by cybero on Wed Jan 19, 2011 1:30 am, edited 1 time in total.

Newbie