Dobrý den,
prosím o radu. Po přesunu e-shopu Open Cart na jiný hosting mi nefunguje v administraci položka Systém - Nastavení. Po kliknutí se ukáže jen bílá prázdná plocha a nic. Vše ostatní už funguje. Napadlo mě, jestli nějaká složka nebo soubory nemají špatně nastavená oprávnění, ale nevím. Dovedete mi někdo poradit? Díky moc. Databáze byla přesouvaná exportem v phpMyAdminu starého hostingu do souboru *.sql a na novém hostingu v phpMyAdminu opět importována.
v config.php a admin/config.php jsem nastavil správné cesty k jednotlivýcm složkám.
Bylo by třeba vidět, takhle jde o hádání z koule 

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Hawkey má pravdu, tých chýb tam môže byť viacej ale skús si pozrieť
- najprv v administrácii nastavenia užívateľských skupín, či ako top administrátor môžeš vidieť kartu "Nastavenia"
- práva pre priečinky v
../admin/controller/ či sú nastavené na 755
a taktiež si skontroluj či v priečinku ../admin/controller/settings/ máš atribúty na 644
://edit - čiste teoreticky si ešte môžeš skontrolovať tabuľku oc_settings cez PhpMyAdmina, či máš vôbec tabuľku pre "Nastavenia"
- najprv v administrácii nastavenia užívateľských skupín, či ako top administrátor môžeš vidieť kartu "Nastavenia"
- práva pre priečinky v
../admin/controller/ či sú nastavené na 755
a taktiež si skontroluj či v priečinku ../admin/controller/settings/ máš atribúty na 644
://edit - čiste teoreticky si ešte môžeš skontrolovať tabuľku oc_settings cez PhpMyAdmina, či máš vôbec tabuľku pre "Nastavenia"