Post by small.devil » Sat Oct 30, 2010 3:04 am

Ahojte, helpne mi pls nekdo?
Zlobilo mne nahravani do adresaru a chtel jsem obnovit prava a tak jsem si je vypl s tim, ze jsem veril, ze zakladni opravneni mi to nesmaze, ze si to administrace hlida, aby nemohlo dojit k tomu, ze nebude mit nikdo plna opravneni...a ejhle omyl...smazalo a ted jsem v pr. ...nechci celej shop nahravat a prekopavat k obrazu svemu znovu...dokaze mi nekdo helpnout?
Dikes za kazdou radu...mam verzi 1.4.9.1
Jsem zacatecnik a je to prvni shop do kteryho jsem se pustil. ;D

tak z toho mi jednou pěkně hrábne :)

Newbie

Post by PetrX » Sat Oct 30, 2010 3:46 am

Přesně jsem nepochopil co jsi smazal. Pokud nějaká data z databáze, kterou jsi předem nezálohoval, tak asi těžko. Jedině snad poskytovatel webhostingu by mohl mít někde zálohu databáze, ale to je dotaz na něho.

SLAVNÉ ČAJE ČÍNY

New member

Post by small.devil » Sat Oct 30, 2010 6:27 am

PetrX wrote:Přesně jsem nepochopil co jsi smazal. Pokud nějaká data z databáze, kterou jsi předem nezálohoval, tak asi těžko. Jedině snad poskytovatel webhostingu by mohl mít někde zálohu databáze, ale to je dotaz na něho.
Zaplať čert, zálohu jsem měl dělanou přímo přes shop. Sice mi to trvalo zorientovat se v databázi a najít v záloze správné údaje do té správné tabulky, ale už jsem se s tím popral a pro jistotu jsem si raděj udělal zadní vrátka pro příští kolabs stejného druhu. hihi :crazy:
Dík za pomoc s nasměrováním.
Ahoj.

tak z toho mi jednou pěkně hrábne :)

Newbie