Zdravim,
jsem s timto shopem uplny zacatecnik a hodne me pomohlo toto forum tak abych bel svuj shop k me spokojenosti. Jen jsem nenasel jednu vec a tou je shovani urciteho zbozi ktere pridam v modulu posledni pridane.
Jde me o nasledujici vec.
mam zbozi ktere pridavam vse ok a pak mam sluzby ktere chci pridat, ale ty nehci zobrazovat na uvodni strane v modulu noveho zbozi.
Jde to nejak??
Diky vsem, za kazdou radu, napad.
ReWegar
Pokud vím, tak žádné takové nastavení ve standardu neexistuje.
Já osobně bych to řešil úpravou dotazu do databáze, který vrací poslední produkty. Nejjednodušší by asi bylo všechy služby pojmenovat nějakým příznakem (např. "služba" v názvu produktu - Služba AAA, Služba BBB, Služba CCC...) a poté z dotazu vyfiltrovat všechny produkty s názvem obsahujícím "Služba".
Koncepčně správným řešením by pak nejspíš bylo přidat k produktům do databáze sloupec, ve kterém by se nastavovalo, zda se má produkt zobrazit či nikoliv, poté upravit administraci produktu a modul posledních přidaných produktů, který by musel brát tento sloupec v potaz... Stojí to ale za to?
Já osobně bych to řešil úpravou dotazu do databáze, který vrací poslední produkty. Nejjednodušší by asi bylo všechy služby pojmenovat nějakým příznakem (např. "služba" v názvu produktu - Služba AAA, Služba BBB, Služba CCC...) a poté z dotazu vyfiltrovat všechny produkty s názvem obsahujícím "Služba".
Koncepčně správným řešením by pak nejspíš bylo přidat k produktům do databáze sloupec, ve kterém by se nastavovalo, zda se má produkt zobrazit či nikoliv, poté upravit administraci produktu a modul posledních přidaných produktů, který by musel brát tento sloupec v potaz... Stojí to ale za to?

Správa webů | Zažeň nudu - hry, hlavolamy, kreativní tvorba
Ještě by to šlo tak jednoduše tak že by se pouze v model/catalog/product.php selectu nahradilo řazení podle data přidání třeba podle data dostupnosti, které můžete sám nastavovat a pak službám dávat nějak dávné datum aby nevyskočily v nejnovějších.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart