Post by AlphaState » Sat Jun 14, 2014 8:17 pm

I'm wondering if the problems I'm experiencing with the vQmod might be due it having been installed while I had the admin directory renamed admin-bla-bla-bla following security guidelines to rename it.

I've since changed it back to 'admin'.

Does the admin directory need to be named 'admin' during vQmod instillation?

Thanks.

New member

Posts

Joined
Tue Jul 16, 2013 5:29 pm

Post by labeshops » Sat Jun 14, 2014 10:00 pm

You can edit the pathreplaces.php file that comes with vqmod to tell it the new name of your admin file.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by AlphaState » Sun Jun 15, 2014 12:16 am

Thanks - would I needed to have edited that pathreplaces.php file before or after the install?

New member

Posts

Joined
Tue Jul 16, 2013 5:29 pm

Post by labeshops » Sun Jun 15, 2014 2:10 am

If your renamed the directory before you installed vqmod, then before you installed vqmod.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by AlphaState » Sun Jun 15, 2014 9:20 pm

Thanks for clarifying that :)

New member

Posts

Joined
Tue Jul 16, 2013 5:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests