Search found 8 matches

Page 1 of 1

Search found 8 matches

Re: RESOLVED - OC 1.5.6.4 Email Not Working - Please Help

Lacking any sort of useful documentation or response from "support", we were left to experimentation. Regarding: "Additional Alert E-Mails: Any additional emails you want to receive the alert email, in addition to the main store email. (comma separated)" We tried the following combinations: admin@OU...

Jump to post
  • Fri Nov 21, 2014 1:06 am
  • Replies 11
  • Views 4833
Re: Custom / Manual Shipping amount after order is placed

Hello Johnathan! Thanks for the clarification, yes, you did say that. We have appreciated your responsiveness in communication, not to mention your _far_ more full-fledged Stripe payment gateway extension. However, the suggestion doesn't work for our customer's needs. Across our product line there i...

Jump to post
  • Wed Nov 19, 2014 12:04 am
  • Replies 6
  • Views 857
Re: Custom / Manual Shipping amount after order is placed

I forgot to mention that we have been in contact with ClearThinking, the coder behind the Stripe extension we are using. He has indicated that the feature we seek is feasible, and should only take him a couple of hours, but that his current priorities have him updating his extant extensions for comp...

Jump to post
  • Tue Nov 18, 2014 1:35 am
  • Replies 6
  • Views 857
Re: Custom / Manual Shipping amount after order is placed

Usually I suggest store owners just add a product called "Shipping" that costs 0.01. You can then add the appropriate quantity of this item for your shipping charge, and it doesn't require modifying core files or relying on a shipping method's internal calculations. This is exactly what we did. How...

Jump to post
  • Tue Nov 18, 2014 1:10 am
  • Replies 6
  • Views 857
Re: Problem configuring System > Settings > Mail

We have remaining issues with mail as well. We've posted in what appeared to be the relevant thread, but have no response yet.

http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=19&t=129612

Jump to post
  • Tue Nov 18, 2014 1:01 am
  • Replies 8
  • Views 1114
Re: RESOLVED - OC 1.5.6.4 Email Not Working - Please Help

We've been monkeying around with the settings, trying to get this working, and have stumbled upon settings that are yielding /partial/ success: /// Mail Protocol:Only choose 'Mail' unless your host has disabled the php mail function. Mail Mail Parameters:When using 'Mail', additional mail parameters...

Jump to post
  • Fri Nov 14, 2014 11:50 pm
  • Replies 11
  • Views 4833
Re: RESOLVED - OC 1.5.6.4 Email Not Working - Please Help

We're having the same issue, but I think that it is for different reasons. We have a split host - e-mail still lives with a very large domain registrar / web host that will remain at this time unnamed, but the OC install / site is on another totally different system. I surmise that for some reason, ...

Jump to post
  • Tue Nov 11, 2014 5:57 am
  • Replies 11
  • Views 4833

Page 1 of 1

Search found 8 matches