Search found 23 matches

Search found 23 matches

"Confirm order" button not working properly all the time

Hello, I'm using OpenCart 1.5.6.4 I get every day a couple of orders with "Missing" status, some of the customers haven't clicked over the "Confirm Order" button and that's the reason for their orders' status to be "Missing", but some customers say that they couldn't complete the order because when ...

Jump to post
  • Tue Dec 09, 2014 5:26 am
  • Replies 0
  • Views 206
Re: Very Slow Admin Side

Thanks for your suggestion, I am definitely gonna give it a try.

Jump to post
  • Sat Sep 13, 2014 2:04 pm
  • Replies 9
  • Views 2935
Re: Very Slow Admin Side

Hello, I found out that the slow loading in product edit mode is caused by the number of option values per product. When I have more than 10 option values, even less than that, when I open a product for editing it is extremely slow, the browser page freezes for some time, and it could load after 3 m...

Jump to post
  • Thu Sep 11, 2014 4:09 pm
  • Replies 9
  • Views 2935
Re: openbay extension - slow website

Thanks a lot for the reply. Following some of the instructions in the links that you've provided solved my performance issue.

Jump to post
  • Wed Sep 10, 2014 3:02 am
  • Replies 2
  • Views 784
Re: [FIXED][Admin] Slow loading of products

Hello, I realize it is a very old topic, but I'm having exactly the same problem. I'm using OpenCart version 1.5.6.4, have 450 products in the store, but over 3000 option values. Most of the products have no more than 6 option values per product, but the page takes very much time to load, more than ...

Jump to post
  • Wed Sep 10, 2014 2:55 am
  • Replies 26
  • Views 8449
[SOLVED]openbay extension - slow website

Hello everyone, today my site started to load slower than usual. The speed have never been great, but it got even worse today. So I checked the access log of the site and I found something that seems weird to me : "POST /admin/index.php?route=extension/openbay/ajaxOrderInfo&token=553a5dc1eeta789f25e...

Jump to post
  • Wed Sep 03, 2014 8:22 pm
  • Replies 2
  • Views 784
Re: Very Slow Admin Side

Thank you for your replies and suggestions! I tried replacing localhost with 127.0.0.1, but the admin side didn't work faster.. Just when trying to switch between the tabs in product's edit mode, the swithching itself and entering information becomes very slow. Is this a normal behavior or I'm the o...

Jump to post
  • Mon Jul 21, 2014 4:06 am
  • Replies 9
  • Views 2935
Re: Very Slow Admin Side

Seems like no one had a similar problem... I am using OpenCart version 1.5.6.4

Jump to post
  • Sat Jul 19, 2014 10:52 pm
  • Replies 9
  • Views 2935
Very Slow Admin Side

Hello, I'm developing a site which is having approximately 475 products and over 2000 options, every product has at most 20 options.. The presence of these 20 options per product makes the admin side of the site very slow when editing a product, when switching through the tabs in product's edit scre...

Jump to post
  • Sat Jul 19, 2014 5:25 am
  • Replies 9
  • Views 2935
Re: Option values limit

Thank you! It worked.

Jump to post
  • Tue Jul 15, 2014 4:51 pm
  • Replies 3
  • Views 685
Option values limit

Hello, In the shop that I'm developing, I must have only one "Option" and many "Option Values" for this "Option". I need the number of "Option values" to be not limited. In my case, the number of "Option values", just for one particular "Option", is going to be around 1000 and more. Is that going to...

Jump to post
  • Mon Jul 14, 2014 6:32 am
  • Replies 3
  • Views 685
Re: Image Manager - very slow

There aren't many images in the site at all, I have entered just 10 test products and I have grouped the images in separate folders. It is just loading slow, I've tried installing an older version of OC - no change, I guess it is just like that, but I'm searching for some work around for this. It is...

Jump to post
  • Thu Jul 10, 2014 8:41 pm
  • Replies 4
  • Views 604
[SOLVED]Image Manager - very slow

Hello, I'm using version 1.5.6.4 of OpenCart and the Image manager is very slow. It doesn't even remember the last folder that had been opened. It takes much time to browse and wait for loading the content, for every single picture. I do upload the image though FTP, but still it takes so much time f...

Jump to post
  • Thu Jul 10, 2014 7:47 pm
  • Replies 4
  • Views 604
Global Custom Constants

Hello, Is there a way to define a couple of array constants in OpenCart, that I could use throughout the view template files and inside the controllers? Now I'm defining the same array constants in a couple of files and every time I have to change some value, I have to search and change them in all ...

Jump to post
  • Fri Jun 06, 2014 4:28 pm
  • Replies 1
  • Views 959
Re: Poor color quality in images

Probably it had been a problem with the source image encoding, after Saving it for Web with Photoshop again in the same format - .jpg, everything was alright after uploading it to OpenCart.
Thanks for everyone's assistance.

Jump to post
  • Sun May 25, 2014 6:24 pm
  • Replies 10
  • Views 1404
Re: Poor color quality in images

Here is the original picture:
Image


And here is the picture after OpenCart resized it, the color is pretty different...:
Image

Jump to post
  • Sat May 24, 2014 5:07 am
  • Replies 10
  • Views 1404
Re: Poor color quality in images

This is an image, showing the original image color and the color it gets after OpenCart resize it.

Image

Jump to post
  • Fri May 23, 2014 4:19 pm
  • Replies 10
  • Views 1404
Re: Poor color quality in images

The site is not available online yet. The image color space is in RGB, checked it. I guess my last option is to arrange the things in a way that the real images to be loaded always, but the problem is that their dimensions are 800x800px and when I use them for thumbnails - width=170px and some of th...

Jump to post
  • Fri May 23, 2014 4:09 pm
  • Replies 10
  • Views 1404
Re: Poor color quality in images

The images are in .jpg format

Jump to post
  • Thu May 22, 2014 10:55 pm
  • Replies 10
  • Views 1404
[SOLVED] Poor color quality in images

Hello, Thumbnail images in category pages and product pages are with very poor color quality after OpenCart resizes them. The cache is enabled and I did set the compression level in system\library\image.php to $quality = 100, but the colors in the images are still very faded. I don't have problem wi...

Jump to post
  • Thu May 22, 2014 9:34 pm
  • Replies 10
  • Views 1404

Search found 23 matches