Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Can't bring TWIG files into effect, whatever I do

Solution found: Firstly, I found this: https://github.com/opencart/opencart/issues/5766 it says, some theme data is cached in the database. But then, it turns out, I can edit it manually by visiting Design>theme> [footer] [my_site]?route=design/theme in admin pannel I edited footer there and it work...

Jump to post
  • Tue Jun 25, 2019 12:17 am
  • Replies 3
  • Views 246
Can't bring TWIG files into effect, whatever I do

I introduced the changes to the footer.twig They did change my storage\ modification \catalog\view\theme\default\template\common\footer.twig But Nothing changed. The page is entirely unchanged. *I did clear cache, refresh modifications and I even tried viewing it through another browser. No change. ...

Jump to post
  • Mon Jun 24, 2019 11:42 pm
  • Replies 3
  • Views 246
Slideshows, carousels, etc., oversized

Hello, Somehow, I've got a problem that I can't solve. My slideshows, carousels, even external slideshows ( https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=26592&filter_rating=1&page=6 responsive slideshow) have got oversized. It wasn't this way yesterday. I do edit ...

Jump to post
  • Fri Jun 21, 2019 3:04 pm
  • Replies 1
  • Views 133
Re: SEO friendly URL / 500 internal server error

my .htaccess is this. # 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled. # 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess. # For any support issues please visit: http://www.opencart.com # Prevent Directoy listing # Prevent Direct Access to files <FilesMatch...

Jump to post
  • Sat Mar 22, 2014 6:23 pm
  • Replies 12
  • Views 26844
Re: HELP! Total sum is 0.00, why?

Hi there, I've had a look at your site, and my guess is that you've misconfigured your extensions relating to Order Totals (change OpenCart to your site's name in this link). Check that you've enabled these correctly as these affect the Total that shows in the cart. Without access to your Admin con...

Jump to post
  • Tue Mar 11, 2014 3:36 pm
  • Replies 3
  • Views 434
HELP! Total sum is 0.00, why?

Howdy, everyone! I've been looking if anyone has had a problem like this, but found nothing matching. I'm the 3rd day user and probably I've misschosen any option - please suggest me what to do. I'm trying to make a test payment - it calculates all ok, but total sum is 0.00 with every next action l...

Jump to post
  • Sun Mar 09, 2014 7:18 pm
  • Replies 3
  • Views 434

Page 1 of 1

Search found 7 matches