Χρησιμοποίησε τα customer groups
- Πρώτα δημιούργησε groups για όσες εκπτώσεις θες να έχεις (Sales -> Customers -> Customer Groups)
- Μετά ανάθεσε τους πελάτες που θες να έχουν έκπτωση στο ανάλογο group.
- Τέλος σε κάθε προϊόν όρισε τη τιμή που θα πληρώνει το κάθε group.
Υ.Γ. Αν δεν είσαι Έλληνας και δεν γνωρίζεις να γράφεις Ελληνικά κατανοητό ..., αλλά αν είσαι Έλληνας και γράφεις έτσι, θα σου πρότεινα ή να χρησιμοποιήσεις ένα ορθογραφικό plugin αν γράφεις από browser ή αν γράφεις από κινητό και βαριέσαι να γράψεις σωστά... προσπάθησε το λίγο γιατί δε παλεύεται η ορθογραφία σου ... τουλάχιστον εγώ δεν πρόκειται να ξανααπαντήσω σε ανάλογο μήνυμα.
- Πρώτα δημιούργησε groups για όσες εκπτώσεις θες να έχεις (Sales -> Customers -> Customer Groups)
- Μετά ανάθεσε τους πελάτες που θες να έχουν έκπτωση στο ανάλογο group.
- Τέλος σε κάθε προϊόν όρισε τη τιμή που θα πληρώνει το κάθε group.
Υ.Γ. Αν δεν είσαι Έλληνας και δεν γνωρίζεις να γράφεις Ελληνικά κατανοητό ..., αλλά αν είσαι Έλληνας και γράφεις έτσι, θα σου πρότεινα ή να χρησιμοποιήσεις ένα ορθογραφικό plugin αν γράφεις από browser ή αν γράφεις από κινητό και βαριέσαι να γράψεις σωστά... προσπάθησε το λίγο γιατί δε παλεύεται η ορθογραφία σου ... τουλάχιστον εγώ δεν πρόκειται να ξανααπαντήσω σε ανάλογο μήνυμα.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
βεβαια εχω ενα θεματακι..
οταν παει καποιος να κανει λογαριασμο και να βαλει χονδρικη σαν επιλογη δεν τον αφηνει..
εχει μονο την επιλογη της λιανικης και μετα θα πρεπει να τον αλλαζω εγω μεσα απο το admin
ετσι πρεπει να γινεται ή εχω καποιο προβλημα?? εκδοση 1.5.3.1
http://www.papillon.com.gr/eshop/index. ... t/register
οταν παει καποιος να κανει λογαριασμο και να βαλει χονδρικη σαν επιλογη δεν τον αφηνει..
εχει μονο την επιλογη της λιανικης και μετα θα πρεπει να τον αλλαζω εγω μεσα απο το admin
ετσι πρεπει να γινεται ή εχω καποιο προβλημα?? εκδοση 1.5.3.1
http://www.papillon.com.gr/eshop/index. ... t/register
Στο Σύστημα -> ρυθμίσεις πρέπει να τσεκάρεις τις ομάδες που θες να εμφανίζονται κατά την εγγραφή.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart