alla moy Βγαζει αυτο το σφαλμα..
[Sat Mar 30 09:55:32 2013] [warn] [client 194.219.33.137] mod_fcgid: stderr: PHP Notice: Error: Table 'spithas_spathara.store' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />SELECT * FROM store WHERE REPLACE(`url`, 'www.', '') = 'http://spatharakis.gr/times/' in /var/www/vhosts/spatharakis.gr/httpdocs/times/system/database/mysql.php on line 49
Ασ μου πεί κάποιος ότι δεν εχει γίνει λάθος με το backup που έκανα απο τον άλλο server.....
γιατι δεν μπορώ να πάρω παλι backup...
ασ με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά. να του δώσο και τους κοδικούς να ριξει μια ματιά...
δεν θέλω να το στίσω πάλι απο την αρχή.
άνοιξε το .htaccess σε ένα editor και το
RewriteBase /
κάνε το
RewriteBase /times/
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει γίνει κάτι λάθος με τη βάση δεδομένων...
σε παρακαλώ, τη βοήθεια σου...
Τι εννοείς έχεις joomla στην ίδια βάση ? Χρησιμοποιείς μία βάση με διαφορετικά prefixes για τη κάθε εφαρμογή ?
Όταν το είχες εγκαταστήσει αρχικά, είχες ενεργοποιήσει κι άλλα καταστήματα στην ίδια εγκατάσταση ?
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
είχα μια απλή σελιδα se htm. μετά είπα να φτιάξω στο www.spatharakis.gr/afoispatharaki
mia se joomla, me μια βαση δεδομενων spithas_spathara
μετά έβαλα και στο spatharakis.gr/times
το opencart στο οποίο έβαλα την ίδια βάση δεδομένων.
αυτή τη στιγμή η σελίδα μου... δουλεύει επειδή έχω μιλήσει με την εταιρία που ήταν πρίν να μου το ενεργοποιησουν για 1-2 μέρες ώστε να πάρω ότι backup χρειαστώ. Υπάρχει κάποιος σίγουροσ τρόπος να κάνω έστω export τα προιόντα και τισ κατηγορίες, και να το ξαναφτιάξω απο την αρχή? αλλά θα με εξυπηρετούσε τουλάχιστον να έβρισκα το πρόβλημα,,
έχω μεταφέρει 10-15 σελίδες και σχεδόν είναι οκ ολες, έχω μερικά προβλήματα με μερικές που είναι μόνο με opencart. αλλα με αυτή δεν μπορω να κάνω τίποτα.
- Από το phpmyadmin Επιλέγεις τη βάση σου
- Πατάς export
- Πατάς "Custom - display all possible options"
- Compression: gziped
- Στο "Object creation options τικάρεις" το "Add DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT statement"
Μετά κάνεις import τη βάση στη νέα εγκατάσταση και φροντίζεις στα config.php και admin/config.php τα paths να είναι σωστά και τα στοιχεία σύνδεσης στη βάση να αντιστοιχούν με αυτά που δήλωσες στο νέο server. Επίσης έλεγξε τα permissions των αρχείων στο νέο server ότι είναι σωστά (φάκελοι 755, αρχεία 644).
PeoplesCode.com
Θα πρέπει δηλαδή να έχεις ήδη πάρει από το phpmyadmin ένα backup με τη δομή σκέτη ή με τη δομή και τα δεδομένα για να μπορέσει να εφαρμοστεί επάνω σε αυτό το backup από το Opencart προσθέτοντας τα δεδομένα ή διαγράφοντας τα παλιά δεδομένα και εφαρμόζοντας τα νέα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποίησε μόνο το backup του phpmyadmin και στο "Format-specific options:" έλεγξε να είναι τικαρισμένο το "structure and data" (από προεπιλογή είναι).
Αν είχες χρησιμοποιήσει προηγουμένως το backup από το opencart, ο λόγος που έβγαζε error ήταν γιατί δεν σου έβρισκε το table γιατί απλά δεν εισήχθηκαν ποτέ τα δεδομένα επειδή δεν υπήρχε δομή.
PeoplesCode.com
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests