Post by stavrospix » Thu Feb 28, 2013 4:36 pm

Παιδιά καλησπέρα. Από εχθές προσπαθώ να κάνω login διαχειριστή στο eshop μου και συνέχεια με βγάζει μήνυμα "Δεν βρέθηκε το όνομα χρήστη ή/και ο κωδικός." είμαι 100% σίγουρος ότι τα βάζω σωστά μιας και το eshop το δουλεύω εδώ και ένα μήνα. Πατάω από κάτω που λέει "Απώλεια κωδικού" βάζω το mail μου και έρχετε ένα μήνυμα " Ένας νέος κωδικός αιτήθηκε για τη διαχείριση του καταστήματος ProElectric .

Για να επαναφέρετε τον κωδικό σας πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.proelectric.gr/admin/index.p ... bc1a4d8b35

Η IP με την οποία πραγματοποιήθηκε αυτό το αίτημα είναι: 46.12.231.162 "

πατάω στο link αλλά δεν κάνει επαναφορά κωδικού αλλά κανονικά πάλι τη διαδικασία login.

¨Εχει τύχει σε κάποιον άλλο; Έχει κανείς καμιά λύση για το πρόβλημά μου.
Σας ευχαριστώ

Newbie

Post by People's Code » Fri Mar 01, 2013 12:01 am

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "γνωστό" password μιας offline εγκατάστασης για να συνδεθείς.

Αν έχεις μία offline εγκατάσταση opencart άνοιξε το phpmyadmin και στο table "user", βρες τη καταχώρηση του διαχειριστή του καταστήματος πχ "admin" και αντέγραψε το password και το salt.

Μετά, από το cPanel ανοίγεις το phpmyadmin του online site και εισάγεις στη καταχώρηση του admin τα παραπάνω. Έτσι θα μπορείς να κάνεις login με τo κωδικό του offline site.

Όταν όλα πάνε καλά, άλλαξε το password σε κάτι πολύπλοκο. Αν θες περισσότερη ασφάλεια, προστάτευσε το admin με .htaccess.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas