<?php if ($categories) { ?>
<div id="menu">
<ul>
<!-- difference menu per language -->
<?php if ($lang =='en') { ?>
<li><a href="index.php?route=information/information&information_id=4">Portrait</a></li>
<?php } else if ($lang =='el') { ?>
<li><a href="index.php?route=information/information&information_id=4">Πορτραίτο</a></li>
<?php } ?>
<?php foreach ($categories as $category) { ?>
<li><a href="<?php echo $category['href']; ?>"><?php echo $category['name']; ?></a>
<?php if ($category['children']) { ?>
<div>
<?php for ($i = 0; $i < count($category['children']);) { ?>
<ul>
<?php $j = $i + ceil(count($category['children']) / $category['column']); ?>
<?php for (; $i < $j; $i++) { ?>
<?php if (isset($category['children'][$i])) { ?>
<li><a href="<?php echo $category['children'][$i]['href']; ?>"><?php echo $category['children'][$i]['name']; ?></a></li>
<?php } ?>
<?php } ?>
</ul>
<?php } ?>
</div>
<?php } ?>
</li>
<?php } ?>
</ul>
</div>
<?php } ?>
<div id="notification"></div>
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Εάν δε μπορείς, δες τον πηγαίο κώδικα της ιστοσελίδας και δες εάν η ιστοσελίδα έχει encoding UTF-8.
Εάν δεν έχει είναι αυτό το πρόβλημα. Εάν έχει, τότε δες την βάση σου εάν είναι και αυτή σε utf8_general_ci. Εάν δεν είναι κάντην.
Δεν έχει σχέση το πρόβλημα με τη βάση, το κείμενο του μενού είναι hardcoded στο header.tpl.Εάν έχει, τότε δες την βάση σου εάν είναι και αυτή σε utf8_general_ci. Εάν δεν είναι κάντην.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Φορτώνονται τα μενού που είναι top μπαίνουν σε array και η μεταβλητή περνάει μέσα στο template (tpl).
Εάν από την βάση έρχεται λάθος τότε θα εμφανίζεται και λάθος.
Μου έχει συμβεί σε πελάτη.
Από κει και πέρα αναφέρουμε όλα τα πιθανά προβλήματα μιας και είναι γενική η περιγραφή του προβλήματος.
PeoplesCode.com
Code: Select all
<li><a href="<?php echo $category['href']; ?>"><?php echo $category['name']; ?></a>
ΥΣ: Βελτίωσε λίγο τον τόνο σου στις απαντήσεις σου.
Σου υπενθυμίζω (αν και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις) ότι στα forum υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες συμπεριφοράς και ευγένειας. Αυτούς τους κανόνες τους έχεις παραβιάσει πρώτος εσύ αρκετές φορές ποστάροντας την ίδια απάντηση με εμένα, ακριβώς μετά από εμένα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανάγκη προσθήκης ή διευκρίνισης.ΥΣ: Βελτίωσε λίγο τον τόνο σου στις απαντήσεις σου.
Σαν αρκετά μεγαλύτερος σου (σε ηλικία) θα ήθελα να σε συμβουλέψω να δεις λίγο αποστασιοποιημένα το τρόπο συμμετοχής σου και όταν κάνεις κάποιο λάθος να το παραδέχεσαι (όλοι κάνουμε λάθη). Στόχος εδώ ΔΕΝ είναι ο συναγωνισμός και η προσωπική προβολή, αλλά η ουσιαστική βοήθεια και η συνεισφορά σε όσους το έχουν ανάγκη. Αν δεις τι έχει γραφτεί από τους δυο μας από πάνω μέχρι κάτω στο ποστ, στο τέλος καταλήγεις κι εσύ στο συμπέρασμα που έγραψα εξ' αρχής. Δεν είναι σπατάλη χρόνου και των δυο μας ?
Παρ' όλα αυτά, επειδή κι εγώ ήμουν κάπως απότομος απέναντι σου, σου ζητώ συγνώμη που σου την είπα. Η συνεισφορά σου στο forum είναι ουσιαστική και η παρουσία σου απαραίτητη γιατί είσαι επαγγελματίας και καλός γνώστης του αντικειμένου και εφόσον είμαστε ελάχιστοι εδώ που απαντάμε σε τεχνικά θέματα, η καλύτερη προσέγγιση δεν είναι ο συναγωνισμός αλλά ο επιμερισμός της συνεισφοράς. Συμφωνείς ?
PeoplesCode.com
Ίσως το ότι απαντάω μαζί σου να έχει παρερμηνευτεί και δε το είχα καταλάβει καν. Δεν είχα τέτοιο σκοπό και γενικά δεν αποσκοπεί και πουθενά.
Όσο για το ότι έκανα λάθος πριν το έγραψα και έγραψα και τον λόγο, δε νομίζω ότι κάνω τον πολύξερο.
Και σαν off topic ας μείνει το θέμα εδώ.
Συμφωνώ γιατί δεν αρμόζει στην ιδιότητα μας να χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες κουβέντες.Και σαν off topic ας μείνει το θέμα εδώ.
PeoplesCode.com
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests