Post by grassagoogoo » Thu Feb 21, 2013 4:38 pm

Καλησπέρα,

έχω σετάρει PayPal Standard στο opencart και όλα τα steps για την αγορά λειτουργούν κανονικά.

Μόλις φύγεις όμως από το opencart σε πάει στο paypal για να πληρώσεις γίνεται το εξής; Το paypal λέει ότι όλα πήγαν καλά αλλά η κατάσταση Παραγγελίας είναι Canceled στο opencart καθώς και στο mail που στέλνει για να σε ενημερώσει ότι υπάρχει νέα παραγγελία.

Άλλα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν:
- Στο web banking δεν χρεώνει το paypal την κάρτα.
- Στο λογαριασμό που έχω δηλώσει στο paypal να λαμβάνει τα χρήματα το Order status/Actions είναι "Capture".

Τι λάθος συμβαίνει? Γιατί δεν κάνει κανονικά τη χρέωση?

To e-mail που λαμβάνω είναι το εξης:

Έχετε λάβει μια παραγγελία.

Αριθμός Παραγγελίας: 15
Ημερομηνία Καταχώρησης: 21/02/2013
Κατάσταση Παραγγελίας: Canceled

Προϊόντα
1x Μπλούζα (001MDW0714) 1,23€
-Χρώμα Μαύρο
-Μέγεθος Extra Large

Σύνολα Παραγγελίας
Μερικό Σύνολο: 1,00€
Σταθερή Χρέωση Αποστολής: 0,00€
ΦΠΑ (23%): 0,23€
Σύνολο: 1,23€

Newbie

Post by iLef » Fri Mar 15, 2013 7:59 pm

Είμαι πολύ "νέος" στο opencart αλλά σε μόλις 5 μέρες το έχω μελετήσει αρκετά και του έχω κάνει πολλές επεμβάσεις και mod...
Νομίζω πως έχω την λύση στο πρόβλημα σου.
Είναι θέμα ρυθμίσεων φίλε μου...
Ακολούθησε την εξής σειρά:

1) Πήγαινε στις επεκτάσεις > πληρωμές > paypal
Εκεί θα βρεις όλες τις "καταστάσεις" και δίπλα τους ένα πεδίο όπου θα επιλέξεις εσύ τι θες να εμφανίζεται για κάθε μία κατάσταση αναλυτικά.

2) Όταν θα λαμβάνεις μία παραγγελία / πληρωμή η οποία για παράδειγμα θα φαίνεται σε "εκκρεμότητα ", αφού επιβεβαιώσεις ότι η ολοκληρώθηκε επιτυχώς, για να μπορεί και ο πελάτης σου να βλέπει την σωστή κατάσταση και όχι να βλέπει μονίμως την παραγγελία του σε εκκρεμότητα, θα πρέπει να πηγαίνεις:
Πωλήσεις > παραγγελίες > . Στην συνέχεια θα επιλέγεις την παραγγελία που θέλεις και θα κάνεις "επεξεργασία".
Μετά από την καρτέλα της παραγγελίας, στα αριστερά, θα επιλέγεις "σύνολα" και τέλος στο πεδίο "κατάσταση παραγγελίας" θα επιλέγεις την κατάσταση που θέλεις (και πρέπει...) να εμφανίζεται.

Ελπίζω να σε βοήθησα!
Lef._

Newbie