Post by dvejvan007 » Tue Dec 11, 2012 11:10 pm

Doporučte mi prosím nějaký modul, nejlépe zdarma, pro import feedu od dodavatele. Feed má strukturu pro heureku.

Díky moc David

Newbie

Post by jakuba » Wed Dec 12, 2012 3:52 am

Za 2000 Vám ho zdarma pošlu. :-)

...Zdarma takové rozšíření těžko seženete...

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by hawkey » Wed Dec 12, 2012 4:54 am

Zcela univerzální modul pro import neexistuje, ale docela dobrý je XML Import pro - hledejte v menu Extensions.
Nejlepší na import je ovšem řešení na míru podle zadání. Cena 2000 Kč je docela odpovídající.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by mytuco » Wed Jan 30, 2013 3:54 am

dobry den, potreboval bz som riesit situaciu, mam obchod do ktoreho beriem tovar od viacerych dodavatelov (velkoobchodov). Mam od nich k dispozicii xml feedy. Viete mi poradit nejaky modul, ktory importuje do opencartu feedy od viacerych dodavatelov sucastne? nasiel som toto: http://www.opencart.com/index.php?route ... 83&path=19 , ale nedopracoval som sa k tomu ci to vie spracovavat aj viacere feedy. Pripadne navrhnite nejake riesenie na mieru, dakujem.

Newbie

Post by hawkey » Wed Jan 30, 2013 6:37 am

To co jste našel je pro generování feedů, ne pro import.
Pro import je např. modul XML import pro uvedený výše v tomto vláknu.
Pro velkoobchod s více odlišnými feedy ale jednoznačně doporučuju řešení na míru, jestli máte zájem, pošlete podrobnosti na hawkey@netgate.cz a vyřešíme to.

Active Member

Post by Marsel » Wed Jan 30, 2013 6:47 pm

No, může to být cokoliv. Je to vzácná příležitost, když je všechno správně importovány a bez chyb. Ale pro vás jen vědět, pro budoucnost, jsem našel slušný nástroj, který import dat do OpenCart automaticky. Takže si můžete vyzkoušet, jak dobře, myslím, že se vám bude líbit. Vidím, že jste se podívat do volného rozšíření, ale cena zde není vysoká, ale výsledky jsou působivé. Můžete sledovat, jak to tady funguje http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NxqtK2j5us

Newbie

Post by marp » Fri Feb 01, 2013 8:42 pm

Má někdo dobré zkušenosti s modulem XML Import Pro? Hodlám provozovat několik dropshipping e-shopů - je tento modul na to vhodný?
Popř. nějaký jiný modul pro propojení s dropshipping programem?

*M*A*R*P*

New member

Location - Prague, Czech Republic

Post by hawkey » Sat Feb 02, 2013 8:46 pm

Já mám s tím modulem dobré zkušenosti, ale ani ten neumí všechno. Ale dá se nastavit velmi dobře.

Active Member