Καθόμουν και σκεφτόμουν τις προάλες αν τελικά χρειάζεται να αγοράσω ένα SEO extension. Θα βοηθήσει όντως στη βελτιστοποίηση της σελίδας? Το opencart διαθέτει seo options ενσωματωμένα οπότε μήπως είναι τζάμα λεφτά??
Εσείς τί χρησιμοποιείται για SEO optimazation στη σελίδα σας???
Κάποια άλλη προταση??
Εσείς τί χρησιμοποιείται για SEO optimazation στη σελίδα σας???
Κάποια άλλη προταση??
Καλησπέρα,
καταρχάς επειδή πολλά λέγονται, ας ξεκινήσω με το τι είναι SEO.
SEO είναι μια φιλοσοφία όχι μια υπηρεσία. Για να αυξήσεις τα αποτελέσματα δε φτάνει μόνο ένα extension. Πρέπει να κάνεις optimize περιγραφές, τίτλους, εικόνες και ταχύτητας της ιστοσελίδας σου, το λιγότερο για να ξεκινήσεις.
Μέχρι 70 χαρακτήρες τίτλους, μέχρι 150 χαρακτήρες περιγραφές. Όχι copy-paste περιγραφές από άλλες ιστοσελίδες, μοναδικό κείμενο για κάθε σελίδα.
Κάθε προϊόν πρέπει να έχει μία τουλάχιστον εικόνα.
Να μην υπάρχουν πολλά links μέσα σε μια σελίδα και επίσης, ανά σελίδα κάνεις bold μόνο μία λέξη. Αυτή είναι το κύριο keyword της σελίδας σου.
Από κει και πέρα, παίζουν ρόλο ακόμα άπειρα πράγματα. Backlinks στην σελίδα σου, backlinks με τίτλους και να είναι Follow enabled.
Θα σταματήσω εδώ γιατί όσο και να γράφω δε τελειώνει ποτέ.
Που θέλω να καταλήξω:
Όσα extension και να αγοράσεις, τα καλύτερα στην αγορά, εάν δε "δουλέψεις μόνος σου" το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Πρόταση:
Μόλις κάνεις τα παραπάνω, περιμένεις 3 εβδομάδες. Βλέπεις διαφορά αποτελεσμάτων πριν και τώρα.
Συγκρίνεις και πράττεις ανάλογα.
Κατά τη γνώμη μου θα κάνεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Για να δεις τι εννοώ backlinks δες εδώ: botonakis.com backlinks
Μην φανταστείς ότι το τρέχω καιρό. 2 χρόνια και μόνο όταν έχω χρόνο.
Ελπίζω να σε βοήθησα και να αξιοποιήσεις κατάλληλα όλα τα παραπάνω.
Κ.
καταρχάς επειδή πολλά λέγονται, ας ξεκινήσω με το τι είναι SEO.
SEO είναι μια φιλοσοφία όχι μια υπηρεσία. Για να αυξήσεις τα αποτελέσματα δε φτάνει μόνο ένα extension. Πρέπει να κάνεις optimize περιγραφές, τίτλους, εικόνες και ταχύτητας της ιστοσελίδας σου, το λιγότερο για να ξεκινήσεις.
Μέχρι 70 χαρακτήρες τίτλους, μέχρι 150 χαρακτήρες περιγραφές. Όχι copy-paste περιγραφές από άλλες ιστοσελίδες, μοναδικό κείμενο για κάθε σελίδα.
Κάθε προϊόν πρέπει να έχει μία τουλάχιστον εικόνα.
Να μην υπάρχουν πολλά links μέσα σε μια σελίδα και επίσης, ανά σελίδα κάνεις bold μόνο μία λέξη. Αυτή είναι το κύριο keyword της σελίδας σου.
Από κει και πέρα, παίζουν ρόλο ακόμα άπειρα πράγματα. Backlinks στην σελίδα σου, backlinks με τίτλους και να είναι Follow enabled.
Θα σταματήσω εδώ γιατί όσο και να γράφω δε τελειώνει ποτέ.
Που θέλω να καταλήξω:
Όσα extension και να αγοράσεις, τα καλύτερα στην αγορά, εάν δε "δουλέψεις μόνος σου" το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Πρόταση:
- Άνοιξε το SEO Friendly URLS στο eshop σου.
- Βάλε τίτλους σε κάθε προϊόν μέχρι 70 χαρακτήρες
- Βάλε meta description και meta keywords ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ από την περιγραφή του προϊόντος αλλά να έχουν το ίδιο νόημα. Μην λες στη περιγραφή πχ κόκκινο και στο meta description μπλε.
- Ανέβασε καθαρή εικόνα με watermark του eshop σου (μία τουλάχιστον)
- Βάλε μέχρι 5 tags ανά προϊόν και ένα tag cloud έξω ώστε να κάνει ο χρήστης search filtering εύκολα.
- Μπες σε 10-20 forums για συζητήσεις για ιστοσελίδες και στείλε την ιστοσελίδα σου αλλά με Link το οποίο πχ να είναι ένα keyword που θες. πχ Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
- Στείλε στο Google Webmasters το sitemap σου από το eshop σου. Το βρίσκεις στο admin panel product feeds.
- Βάλε Google Analytics (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)
Μόλις κάνεις τα παραπάνω, περιμένεις 3 εβδομάδες. Βλέπεις διαφορά αποτελεσμάτων πριν και τώρα.
Συγκρίνεις και πράττεις ανάλογα.
Κατά τη γνώμη μου θα κάνεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Για να δεις τι εννοώ backlinks δες εδώ: botonakis.com backlinks
Μην φανταστείς ότι το τρέχω καιρό. 2 χρόνια και μόνο όταν έχω χρόνο.
Ελπίζω να σε βοήθησα και να αξιοποιήσεις κατάλληλα όλα τα παραπάνω.
Κ.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ήσουν αναλυτικότατος!
Όσον αφορά το SEO, αξίζει να αγοράσω ένα SEO extension για oc να δώσω δλδ 50-100€ ή με τις default ρυθμίσεις και με αυτά που είπες παραπάνω είμαι καλυμμένος???
Ευχαριστώ
Όσον αφορά το SEO, αξίζει να αγοράσω ένα SEO extension για oc να δώσω δλδ 50-100€ ή με τις default ρυθμίσεις και με αυτά που είπες παραπάνω είμαι καλυμμένος???
Ευχαριστώ
Αυτό σκέφτομαι να ξεκινήσω με τα default.
Γιατί με μια γρήγορη ματιά στα extensions, είδα οτι δεν παρέχουν κ τπτ διαφορετικό. Στα περισσότερα θα πρέπει να πηγαίνεις σε άλλο σημείο της διαχείρισης και να περνάς meta και description για τα προϊόντα. Οπότε κάθε φορά που περνάς ένα νέο προϊόν πρέπει να πηγαίνεις και να προσθέτεις περιγραφές κτλ σε άλλο σημείο..
Γιατί με μια γρήγορη ματιά στα extensions, είδα οτι δεν παρέχουν κ τπτ διαφορετικό. Στα περισσότερα θα πρέπει να πηγαίνεις σε άλλο σημείο της διαχείρισης και να περνάς meta και description για τα προϊόντα. Οπότε κάθε φορά που περνάς ένα νέο προϊόν πρέπει να πηγαίνεις και να προσθέτεις περιγραφές κτλ σε άλλο σημείο..
Ορίστε και το άρθρο.
Link:
SEO στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα
Βέβαια από ότι είδα είναι πολλά που πρέπει να γράψω οπότε θα ακολουθήσει και 2ο ή και 3ο μέρος.
Link:
SEO στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα
Βέβαια από ότι είδα είναι πολλά που πρέπει να γράψω οπότε θα ακολουθήσει και 2ο ή και 3ο μέρος.