Post by isset1988 » Mon Oct 08, 2012 7:02 pm

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι νέος στην κοινότητα και ήρθα να ζητήσω τη βοήθειά σας για ένα opencart eshop μου.
Το πρόβλημα είναι το εξής:
Βρισκώμενος στην αγγλική γλώσσα, πατάω το κουμπί 'Add to Cart' σε ένα τυχαίο προϊόν.
Ενώ θα έπρεπε να με βγάζει σε μία σελίδα όπου σαν checkout να ζητάει βασικά πράγματα (όπως κουπόνια, πόντοι, μεταφορικά, μέθοδος πληρωμής), με βγαζεί στην index.php?route=checkout/checkout και σαν μεθόδους πληρωμής μου εμφανίζει μόνο το 'Cash on Delivery', ενώ και το paypal είναι ενεργοποιημένο.

Είναι δυνατόν να απλοποιήσω τη φόρμα checkout αφαιρώντας άχρηστες πληροφορίες και να βάλω επιπλέον να ζητάει στον πελάτη ότι βρίσκεται στην index.php?route=checkout/cart ?

(Μία λύση που βρήκα ήταν εδώ, αλλά δεν βλέπω το λόγο να την εφαρμώσω. Δε θα έπρεπε η opencart να έχει σκεφτεί την παραπάνω περίπτωση ?)

Επίσης, υπάρχει καμία μετάφραση για την front page έστω και επι πληρωμή που να μη βγάζει language error (line τάδε) σε κάποιες σελίδες μόλις ενεργοποιώ τα ελληνικά ? (χρησιμοποιώ την v.1.5.1.3)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω για τις απαντήσεις σας. :)

Newbie

Post by botonakis » Tue Oct 09, 2012 9:59 pm

Καλησπέρα,
καταρχάς αφού βλέπεις error on line τάδε, τότε έχεις πρόβλημα στα αρχεία που έχεις. Ή δεν είναι για την έκδοση που έχεις ή έχουν λάθος μέσα.
Από κει και πέρα μπορείς να κάνεις εσύ τη μετάφραση του κουμπιού σε ότι θες εσύ.

Όσο για το paypal, δε φαίνεται γιατί έχεις κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις.

Για το cart και όχι checkout θα πρέπει να φτιάξεις ή αγοράσεις κάποιο module για αυτό.

Active Member

Location - Athens, Greece