Vymazal jsem původní statusy objednávek, protože mi v každé objednávce hlásil default status zrušeno ikdyž jsem měl nastavený výchozí čeká na zaplacení. Všechno jsem tedy smázl a udělal komplet nové stavy. A nastavil default stav čeká na zaplacení. Ale když udělám objednávku tak mi tam nenapíše v mailu žádný stav. Proč? Může to být i tím že je to na ic.cz?? Prosím o pomoc.
For english speakers:
My order statuses doesn´t run - order status in confirm mail is empty (before, there was status Cancel, but default was Is waiting for ...) Can you hepl me?
Podívej se do logu a také do databáze.modelysnu.ic.cz wrote:Vymazal jsem původní statusy objednávek, protože mi v každé objednávce hlásil default status zrušeno ikdyž jsem měl nastavený výchozí čeká na zaplacení. Všechno jsem tedy smázl a udělal komplet nové stavy. A nastavil default stav čeká na zaplacení. Ale když udělám objednávku tak mi tam nenapíše v mailu žádný stav. Proč? Může to být i tím že je to na ic.cz?? Prosím o pomoc.
For english speakers:
My order statuses doesn´t run - order status in confirm mail is empty (before, there was status Cancel, but default was Is waiting for ...) Can you hepl me?
V databázi konkrétně:
- tabulka settings, najdi key - config_order_status_id a zjisti value
- tabulka order_status, value z tabulky settings musí existovat jako order_status_id, name je pak název stavu, v tvém případě musí být "čeká na zaplacení"
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz