Zdar,je tu někdo, kdo by mi trochu (nebo hodně
) pomohl s nastavením ? Mám jen uživatelské znalosti a zbytek je pro mě španělská vesnice. Potřeboval bych pomoct nastavit v tom admin panelu emaily a nevím co to po mě chce : mail x smtp a ty další věci - smtp host atd - a jestli tam mohu mít jen 1 emailovou adresu nebo víc? Dík.

Zdar, jedná se pouze o nastavení odchozích zpráv zasílaných aplikací.katapult wrote:Zdar,je tu někdo, kdo by mi trochu (nebo hodně) pomohl s nastavením ? Mám jen uživatelské znalosti a zbytek je pro mě španělská vesnice. Potřeboval bych pomoct nastavit v tom admin panelu emaily a nevím co to po mě chce : mail x smtp a ty další věci - smtp host atd - a jestli tam mohu mít jen 1 emailovou adresu nebo víc? Dík.
Poštovní protokol nastav na "Mail" a máš vystaráno.
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Já mámjiný problém tohle mi přijde mailem:
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: base64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==
Verze OC? Verze PHP?Qezax wrote:Já mámjiný problém tohle mi přijde mailem:
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: base64
RMSba3VqZW1lIFbDoW0gemEgVsOhxaEgesOhamVtIG8gbmHFoWUgcHJvZHVrdHkuIFZhxaFlIG9i ...
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Tvůj poštovní klient patrně nezná Content-Transfer-Encoding: base64, zprávu pak není schopen dekódovat.
Můžeš zkusit upravit třídu Mail v souboru /system/library/mail.php
Můžeš zkusit upravit třídu Mail v souboru /system/library/mail.php
Ano, odstraníš funkci base64_encode().Qezax wrote:Dík za odpověď,ještě bych to potřeboval trochu polopaticky jestli to bude možné.Vše co je "base64_encode" mám změnit?