Post by vlado78 » Tue Mar 13, 2012 7:56 am

zdar, chcel by som sa spytat ohhladom seo url - neviem ci som to pochopil spravne - chcem teda pouzivat seo friendly odkazy: v nastaveniach to mam potvrdene, mod_rewrite je povoleny, .htaccess zakomentovany - funkcny. ked napisem v admine vhodne slova napr. pri produkte (alebo kategorii) - v zalozke Data v SEO klucove slova, tak linka sa premenuje. takze je to OK. ale je to tak spravne? nemali by sa SEO url vytvarat z nazvov tovarov a kategorii automaticky? resp. neexistuje na to sposob? moj problem je v tom, ze mam stranky vo viacerych jazykoch a ak vytvorim odkaz cez zadanie klucovych slov v zalozke Data, tak vzdy len v admin jazyku. co vlastne znamena, ze budem mat pekne linky v slovencine ale obsah bude pisany po anglicky alebo madarsky :). riesil to uz niekto? dik

Newbie

Post by hawkey » Tue Mar 13, 2012 8:08 am

Na automatické vyplňování existují moduly, stejně jako na multijazyčné.

http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Navro » Wed Mar 14, 2012 12:01 am

Zdravím, řeším momentálně také .htaccess, a měl bych trochu jiný dotaz.
Vše se mi už podařilo správně přepsat, zakomentovat...
Můj problém je ten, že při zapnutých seo friendly url je načítání stránky o poznání pomalejší a stránka se načítá jakoby celá znovu.

Příklad. kliknu na kategorii-> celý web nejdřív zbělá a asi po 2sekundách se teprve načte daná kategorie.
Při vypnutých seo url se vše načítá rychle.

Nějak si nedokážu vysvětlit čím to může být způsobeno. Hosting mám u Wedosu a OC v podsložce: domena.cz/oc/
Díky za tipy.

EDIT: Tak už jsem na to pravděpodobně přišel, je to zvláštní, ale zdá se, že to způsobuje template, protože na default to chodí normálně, v tom případě nechápu proč to na jiném templatu bez htaccess funguje v pořádku a s htaccess to je pomalé...

Newbie