Post by bogdan_cr_ro » Sun Mar 11, 2012 10:17 pm

incercand sa modific unele categorii in admin, m-am trezit ca nu pot sa intru in ele. Adica unele le pot edita si modifica iar pt altele imi da urmatorul mesaj:

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/sites/bimba.ro/public_html/system/database/mysql.php on line 21Notice: Error: Subquery returns more than 1 row
Error No: 1242
SELECT DISTINCT *, (SELECT keyword FROM url_alias WHERE query = 'category_id=76') AS keyword FROM category WHERE category_id = '76' in /home/sites/bimba.ro/public_html/system/database/mysql.php on line 49

Interesant este ca pot sa introduc produse in categoriile pe care nu le pot edita si pe site se vad categoriile respective si produsele din ele.
S-a mai intalnit cineva cu asa ceva?

LE Are treaba cu faptul ca am 2 subcategorii "Accesorii" in 2 categorii diferite?

New member

Location - Craiova

Post by inactiveaccount9912 » Mon Mar 12, 2012 2:21 am

Mai folosesti cumva alt mod ptr generare cuvintelor cheie? este query cheie unica primara in tabelul url_alias? sau daca se intampla de la a doua editare a categoriei respective poate este ceva in neregula cu functia edit . Ai instalat vreo alta modificare?

Expert Member

Post by bogdan_cr_ro » Mon Mar 12, 2012 10:04 pm

cred ca am bulibasit ceva pe la SEO Keys pt ca jumate am facut manual, jumate cu modulul lui Kartoffelz gasit pe aici.
M-am apucat sa sterg pe cele pe care nu le puteam edita si le refac din nou. Acum se pare ca e ok (mai putin pe cele pe care inca nu le-am refacut)

New member

Location - Craiova

Post by nicudica » Wed Mar 14, 2012 9:58 pm

Saluty!

Bogdan, simplu este (daca nu ai introdus manual seo-ul la adaugarea produselor) sa golesti tabela url_alias, apoi sa rulezi un tool de generare.

Eu am avut mari probleme in versiunea 1.4.x cu acest url_alias, clientul facuse cate 2 sau chiar 3 url.uri identice pentru mai multe produse si se plangea ca nu mai putea vedea produsele, insa dorea sa pastreze vechile valori seo, "vazute" deja de google....

A fost aiurea rau.. insa intr.un sfarsit am reusit prin scriere separata de cod ptr. a identifica si elimina dubluri, apoi genera un seo doar ptr. produsele ramase... si avea aprox 500 produse in total ...:D

Asa ca mare grija... a nu am specificat ca google il tinea pe prima pagina ptr. un anumit cuvant cheie :D

Succes

Active Member

Location - Bucharest / Romania

Post by bogdan_cr_ro » Wed Mar 28, 2012 1:17 am

ce cuvant ? daca nu sunt prea indiscret ::)

Cum am rezolvat problema? Am sters categoriile cu pricina si le-am inserat din nou pt ca oricum nu aveam decat 1-2 produse.

New member

Location - Craiova