Post by loukiad » Fri Dec 30, 2011 10:36 pm

καλησπέρα και χρόνια πολλά,

έχω ένα σημαντικό πρόβλημα και δεν έχω καταφέρει δυστυχώς να βρώ λυση...
Δουλεύω με το OC 1.5.1.3 εδώ και περίπου 2 1/2 μήνες και προετοιμάζω το κατάστημά μου. Έχω προσθέσει αρκετά extensions και πριν απο λίγες ημέρες παρατήρησα οτι όταν σε κάποια κατηγορία υπάρχου πολλά προιόντα που δεν χωρούν σε 1 σελίδα, η επιλογή κάτω αριστερά της πλοήγησης στην επόμενη σελίδα δεν λειτουργεί. Για την ακρίβεια επιστρέφει τη σελίδα στην αρχική κατηγορία χωρίς αποτελέσματα.

Επιπλέον, στην ίδια λογική δεν λειτουργούν και οι επιλογές της ταξινόμησης και της προβολής (combo boxes). Και σε αυτή τη περίπτωση επιστρέφει στην αρχική σελίδα της εκάστοτε κατηγορίας.

Λόγω του οτι δεν μπορούσα να βρώ που μπορεί να έχει γίνει το λάθος, εγκατέστησα ξανά όλους του φακέλου του OC εκτός των:

MYSTORE/admin/config.php
MYSTORE/config.php
MYSTORE/image

για να μην πειραχτούν στοιχεία που έχω περάσει, αλλά το πρόβλημα παραμένει!
Ακριβώς η ίδια συμπεριφορά!!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??
Έχει κάποιος καμία πρόταση σε ποιο αρχείο να κοιτάξω??

Ευχαριστώ πολύ!
Η όποια βοήθεια είναι πραγματικά πολύτιμη γιατί αυτή τη στιγμή είμαι στο μηδέν!!
Last edited by loukiad on Thu Jan 05, 2012 6:44 pm, edited 1 time in total.

New member

Post by loukiad » Sat Dec 31, 2011 8:41 pm

Το προβλημά μου δυστυχώς μόλις παρατήρησα οτι είναι λίγο διαφορετικό απο οτι νόμιζα...

Δουλεύει όποτε θέλει!
Σε κάποιες κατηγορίες δουλεύει σωστά και σε κάποιες άλλες όχι!

Έχει κάποιος καμία ιδέα που πρέπει να κοιτάξω???

Ευχαριστώ και πάλι!

New member

Post by georgekaf » Tue Jan 03, 2012 6:49 am

Δοκιμασα την 1.5.1.3 και δεν παρουσιασε το συγκεκριμενο θεμα οποτε το μυαλο μου παει σε ρυθμισεις του server.... Μπορεις να μας πεις στο install εαν καποιον απο του ελεγχους που κανει στο βγαζει με κοκκινο "χ" ?

New member