Zdravím,
Objednávka má celkem 6 kroků, potřeboval bych to zjednodušit. Největší problém vidím ve způsobu platby a dopravy. Asi bych potřeboval jeden z nich smazat (pravděpodobně platbu z které přemístit odbochdní podmínky do dopravy). Budu mít tento způsob dopravy a zároveň platby a nechci je rozdělovat do obou sekcí, protože nepůjdou všechny navzájem kombinovat. Zatím je to tak, že bez zvoleného modulu platby nebo dopravy nejde objednávka dokončit. Přes nastavení produktu jde obejít doprava, ale platba samozřejmě ne.
Osobní odběr
Dobírka, cpost
Dobírka, cpost na Slovensko
Převodem na účet, cpost
Převodem na účet, ppl
Převodem na účet, cpost na Slovensko
Poradíte mi prosím, jak na to nejefektivněji? Řešil někdo takto komplikovaný výběr? Každý způsob má svou jedinečnou cenu.
OC1513
Objednávka má celkem 6 kroků, potřeboval bych to zjednodušit. Největší problém vidím ve způsobu platby a dopravy. Asi bych potřeboval jeden z nich smazat (pravděpodobně platbu z které přemístit odbochdní podmínky do dopravy). Budu mít tento způsob dopravy a zároveň platby a nechci je rozdělovat do obou sekcí, protože nepůjdou všechny navzájem kombinovat. Zatím je to tak, že bez zvoleného modulu platby nebo dopravy nejde objednávka dokončit. Přes nastavení produktu jde obejít doprava, ale platba samozřejmě ne.
Osobní odběr
Dobírka, cpost
Dobírka, cpost na Slovensko
Převodem na účet, cpost
Převodem na účet, ppl
Převodem na účet, cpost na Slovensko
Poradíte mi prosím, jak na to nejefektivněji? Řešil někdo takto komplikovaný výběr? Každý způsob má svou jedinečnou cenu.
OC1513
Zjednodušit takhle objednávku znamená to celé přeprogramovat, to nejde nijak efektivně 

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Psal jsem to jako první odpověď na váš dotaz. Nejde to nijak jednoduše
Jde to tak, že se to celé přeprogramuje.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart