Post by Pro-domov.cz » Sun Oct 09, 2011 2:20 am

Zdravím,
chtěl bych vás požádat o malou pomoc. Provozuji e-shop postavený na OpenCart a ke každému produktu chci přidat pár odkazů na určité články. Články jsou napsané v HTML a jsou všechny uložené na mém FTP. Problém je, že když na ně odkáži, tak se ten HTML článek/stránka zobrazí místo e-shopu, nebo přinejlepším v novém okně. Mým cílem ale je, aby se ty články zobrazili přímo v tom e-shopu. Stejně jako texty z kolonky Informace (mapa stránek, obchodní podmínky, atd...). A nemůžu ty články všechny přidávat do tý kolonky Informace, těch článků je asi 500 a to by ten sloupeček byl ale kurňa dlouhej. Nedokázal by mi někdo poradit? Díky moc

Newbie

Post by berushka » Mon Oct 17, 2011 5:55 pm

Pro-domov.cz wrote:chtěl bych vás požádat o malou pomoc. Provozuji e-shop postavený na OpenCart a ke každému produktu chci přidat pár odkazů na určité články. Články jsou napsané v HTML a jsou všechny uložené na mém FTP. Problém je, že když na ně odkáži, tak se ten HTML článek/stránka zobrazí místo e-shopu, nebo přinejlepším v novém okně. Mým cílem ale je, aby se ty články zobrazili přímo v tom e-shopu. Stejně jako texty z kolonky Informace (mapa stránek, obchodní podmínky, atd...). A nemůžu ty články všechny přidávat do tý kolonky Informace, těch článků je asi 500 a to by ten sloupeček byl ale kurňa dlouhej. Nedokázal by mi někdo poradit? Díky moc
Jestli jsem to dobře pochopil, měly by být ty články součástí popisu každého produktu a nikoliv obecných stránek, ne? Taky by mohly být součástí příslušné kategorie, pokud existuje nějaká souvislost. Pokud je to jednorázová akce a souvislosti nelze vyjádřit, asi není jiný způsob, než to udělat ručně. Pokud existují popsané souvislosti, asi bude nejlepší naimportovat ty články přímo do SQL (product_description, popř. category_description).

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic